Címlap
Regisztráció
Tudnivalók:
Erről az oldalról indíthatsz a játékban új országot. Kérünk, hogy a szabályokat tartsd be, hogy a játék mindenki számára élvezhető legyen.

FIGYELEM!
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a játék függőséget okozhat! Kérünk, hogy folyamatosan tartsd szem előtt, hogy ez egy játék, és mindig elegendő időt szánj a játékon kívüli egyéb dolgaidra, soha ne a játék legyen az elsődleges célod!
 
Adatok:
Felhasználói név:
A játékba való belépésnél ezt a nevet fogod használni. Ez sehol máshol nem jelenik meg. (Maximum 15 karakter)
 
Jelszó:
A jelszavadat is csak belépéskor fogod használni. Azért van szükség egyedi jelszóra, hogy más ne élhessen vissza az adataiddal, és ne léphessen be a játékba helyetted. (Maximum 15 karakter) Mindenképpen olyan jelszót válassz, amit sehol máshol nem használsz! Szeretnénk hangsúlyozni, hogy aki tudja a jelszavad, az teljesen tönkreteheti a játékodat, ezért a jelszót ne add meg senkinek, és ne is ugyanaz legyen, mint a felhasználói neved, vagy az országneved!
 
Országnév:
Ez az a név, ahogyan a játékban megjelensz, ahogy mások látnak. Ez szinte a legfontosabb, úgyhogy válassz egy jó nevet! Csak olyan nevet válassz, amely nem tartalmaz személyes adatot, és nem alkalmas arra, hogy a játékon kívüli személyed ez alapján beazonosítható legyen. (Maximum 30 karakter) Biztonsági okból a név nem egyezhet a felhasználói névvel.
 
Email:
Az email címedre szükség van, hogy kiszűrjük a hamis jelentkezéseket. A regisztráció után kapsz email-ben egy azonosító kódot, amit 24 óra elteltével be kell gépelned a játékba való belépés előtt, különben nem fogsz tudni tovább játszani. (Maximum 255 karakter) Email címed megváltoztatására NEM lesz lehetőséged, ezért ha itt elgépeled, akkor nem fogsz tudni játszni ezzel az országgal! Nagyon fontos ezért, hogy ellenőrizd email címed helyességét!
 
Játék:
Javasoljuk a "Normál" játékban való részvételt. Amennyiben csak 3-4 naponta egyszer jutsz gépközelbe, akkor a "Lassú" játékra jelentkezz, ahol a játék a rendes játékhoz képest harmadolyan sebességgel zajlik. A "gyors" játék sebessége duplája a rendes játéknak, ennek a csoportnak a létszáma azonban korlátozott, és ha 5 napig nem lépsz be, országod nyomtalanul törlődik. A gyors csoportot nem javasoljuk kezdő játékosoknak, mivel a profi játékosok között többnyire csak kudarc vár rájuk itt! Sokan azt hiszik, hogy ezt viccből írtuk le, pedig nem! Ha kezdő játékosként a gyors csoportba jelentkezel, ne csodálkozz, ha mindenki azonnal téged kezd támadni! Éppen ezért kezdő játékosok a gyors csoportba nem jelentkezhetnek! Az "Anarchista" csoportról a leírást lásd fent, a szabályok között. Ha egy konkrét csoportba szeretnél kerülni, kattints ide, majd lent válaszd ki, hogy melyikbe.
 
Létszám:
Nagylétszámú, vagy kislétszámú csoportban szeretnél inkább játszani? A nagylétszámú csoportban könnyebb az indulás, hiszen sok a célpont, és könnyebb segítő társakat is találni. A kislétszámú csoportban könnyebb kiismerni az összes körülötted levő ellenfelet, és barátibb lehet a légkör, de az indulás sokkal nehézkesebb. (Lassú és anarchista csoport választása esetén lényegtelen, mivel azokból csak 1-1 indulócsoport van. Gyors csoport választása esetén akkor lényeges, ha kezdő játékos vagy, és nem olvastad el, hogy kezdők ne jelentkezzenek a gyors csoportba, mivel akkor nem kerülhetsz gyors csoportba, és normál sebességű csoportba leszel téve.)
 
Ellenőrző kód:

A fenti 4-jegyű számot írd be jobb oldalra. Erre az automata regisztrációk kiszűrése érdekében van szükség.
 
Ennek a jelölőnégyzetnek (checkbox) a bejelölésével kijelented, hogy a részvételi szabályokat és adatvédelmi tájékoztatót elolvastad, elfogadod, azokat betartod és Magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted.