Csoportonként, szintenként egy ország
A Hódító lehetőséget ad arra, hogy több országgal játsz, amennyiben ezeket az országokat a játékon belül lejelented felénk. Erre a főmenü jobb oldalán található link segítségével van lehetőséged. CSAK AKKOR LEHET TÖBB ORSZÁGOD, HA AZOK A JÁTÉKON BELÜL ÖSSZE VANNAK KAPCSOLVA. HA TÖBB ORSZÁGOD VAN, DE NINCSENEK ÖSSZEKAPCSOLVA, AKKOR MEGSZEGED A SZABÁLYOKAT!

Egy csoportban csak egy országod lehet, valamint a rendes játék (ide értve az anarchista csoporton kívüli összes csoportot: normál sebességű, lassú sebességű, gyors sebességű csoportok) ötödik (kezdő) szintjén összesen 1 darab lehet. (Nem lehet tehát országod például a gyors sebességű és a normál sebességű játék 5. szintjén, sem bármilyen más kombinációban. Csak egy ország.)

Ha több országot indítasz, azokat a fenti szabályok mellett szabad csak megtenned és kötelességed azokat a játékon keresztül "összekapcsolni", vagyis jelezni, hogy az mind a Tied. Ezt az új ország indítása után AZONNAL meg kell tenned. Amennyiben ezt nem teszed meg, azzal megszeged a szabályokat, amiért az országokat törölhetjük, vagy az anarchista csoportba helyezhetjük át. A régi országodat is. Mivel az összekapcsolás KÖTELEZŐ, azért ennek elmulasztása esetén nem tudjuk elfogadni kifogásnak, hogy nem tudtad, nem olvastad, nem akartad összekapcsolni, elfelejtetted, vagy csak később akartad. Ha emiatt országaid az anarchista csoportba kerültek, azok ott is maradnak.