Országnév választása
Országnév választásakor légy tekintettel a következőkre:

1, A választott név nem sértheti a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét, és nem ütközhet sem a Btk., sem a Ptk. rendelkezéseivel.

2, A választott név nem tartalmazhat olyan szavakat, kifejezéseket, melyeket egy átlagos 7 évestől visszahallva, egy szintén átlagos másik ember megbotránkozik.

3, A választott név nem tartalmazhat semmilyen olyan karaktereket, amiből rendszerfeltörési kísérletre lehet következtetni.

4, Országodnak NEVET válassz, ne sorszámot, vagy grafikát. A névben szereplő szám szinte minden esetben megtévesztő, és mint ilyen, nem elfogadható. Ne használj a névben számot!

5, A választott név nem lehet közelmúltbeli politikus, közéleti szereplő, vagy máshonnan ismert ember neve.

6, A választott névnek névnek kell lennie. Nem grafikai elemeknek, nem sormintának. Használj betűket, és szóközt. Ha egy szót le szeretnél írni, azt írd le betűkkel, ne lerajzold. Ne használj sormintát, vagy egyéb díszítő elemet, se önmagában, se a név részeként, se a nevet megelőzve, követve vagy azt körülvéve.

7, A másokat félrevezető nevek (például a játékban használt titulusok vagy kifejezések, mások által a Hódítóban régóta használt nevek stb.) szintén nem megengedettek.

8, Az értelmetlen karakterhalmaz szintén nem számít elfogadható névnek.

A fentiek minden nyelvre vonatkoznak, ne válassz azért német nevet, hogy olyasmit írhass, amit magyarul nem tehetnél.

A nem elfogadható nevekkel rendelkező országokat figyelmeztetés nélkül töröljük, akkor is, ha az ország esetlegesen VIP tag!