Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

FAQ - Adatmódosítás

Hogy változtathatom meg jelszavam?
  Jelszavadat a Beállítások/Adatok menüpont alatt tudod megváltoztatni. Ehhez szükség lesz a mostani jelszavadra is, amivel beléptél az országba.
Hogyan változtathatom meg az országhoz tartozó e-mail címet?
  Az országodhoz tartozó e-mail címet a Beállítások/Adatok menüpont alatt változtathatod meg. Miután megadtad az új címet, két e-mailt küld ki a rendszerünk: egyet a mostani címedre, hogy a változtatás tényével tisztában legyél, és ha véletlenül valaki más kérné a címed módosítását, akkor arról azonnal tudomást szerezz; és egy másikat az új címként megjelölt címre. Ez utóbbira azért van szükség, hogy ha véletlenül elgépelnéd a címed, és valaki más címét adnád meg, akkor az illető tudjon erről, és egyetlen kattintással, a játékbalépés nélkül meg tudja szakítani a rossz címre való átírási kérelmet. Az új cím csak 1 hónapos várólista után kerül feldolgozásra, erre biztonsági okokból van szükség, és nem gyorsítható fel. A változtatás tényét a főmenüben, az országod adatai alatt is folyamatosan láthatod. Ha más kért volna módosítást országodra, akkor erről több helyen is értesülsz.
Hogy változtathatom meg felhasználói nevemet?
  A felhasználói nevet a Beállítások menüpont "Adatok" részében tudod módosítani.
Mi a teendő, ha észreveszem, hogy valaki más is jár az országomba rajtam kívül?
  Először is ismét szeretnénk kihangsúlyozni, hogy jelszavad soha senkinek ne add meg. A szövetségeseidnek, és a legjobb barátaidnak sem. Aki tudja a jelszavad, az az országoddal bármit tehet! Szintén igen fontos, hogy jelszavad ne legyen könnyen kitalálható. Tartalmazzon betűket és számokat is, és ne értelmes szó legyen, főleg ne születési dátum, vagy barátnő neve. Javasoljuk továbbá, hogy használd a játék nyújtotta biztonsági lehetőségeket: Zárolás rontott jelszó után (Beállítások/Biztonság menüpont alatt állítható), hogy egy esetleges belépési kísérletről azonnal értesülj, és a próbálkozások időben igen erősen korlátozva legyenek; "Eseményjelzés az addigitól eltérő IP címről való belépésről", hogy lásd, ha más is belép az országodba - ezt célszerű kombinálni a fontos eseményekről való e-mail küldéssel, hogy senki ne tudja az eseményt törölni a játékon belül. Ezen felül értelemszerűen ha olyan gépről játszol, amit többen használnak, akkor ne hagyd, hogy a böngésző megjegyezze jelszavad, figyelj arra, hogy belépéskor ne nézze más, hogy mit gépelsz. Ne hagyd, hogy gépedre billentyűzetfigyelő programot telepítsen bárki. Ne feledd, hogy ha valaki az e-mailjeidhez hozzáfér, bármikor lekérheti adataidat, ezért célszerű ahhoz sem engedni senki másnak a hozzáférést.

Ha ezek ellenére valaki bejut az országodba, akkor javasoljuk, hogy azonnal változtass jelszót. Ha az illető megváltoztatta a jelszavad, nincs gond, e-mail címedre bármikor lekérheted. Ha e-mail cím módosítást kért, akkor azt szakítsd meg, erre van egy teljes hónapod, tehát nem kell aggódni.

Az illetéktelen behatolásokból eredő károkat (lefokozások, országtörlés stb.) nem áll módunkban kárpótolni, ezért kérünk, hogy minden esetben figyelj oda arra, hogy más ne léphessen be országodba!