Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

FAQ - Újraindulás

Hogyan tudok az 5. szinten újraindulni?
  Ha most először van országod az 5. szinten, akkor nincs újraindulási lehetőséged, mivel ilyet csak szintlépésenként kapsz. Ilyenkor vagy fel kell lépned a 4. szintre, vagy ha ez nem megoldható, akkor törölni kell országod, és újat indítani. Az 5. szinten azonban többnyire nem jön elő semmi olyan gond, ami miatt újra kellene indulnod, ezért célszerű inkább a környezethez alkalmazkodva jól megépítened országodat, és fellépned a 4. szintre.
Már nem az 5. szinten vagyok, szeretnék újraindulni, de nem lehet, mert már az összes újraindulási lehetőségemet elhasználtam. Mit tehetek?
  Ebben az esetben nem indulhatsz újra, mindenképpen fel kell lépned a következő szintre.
Az 1. szinten vagyok, van újraindulási lehetőségem is, mégsem indulhatok újra. Miért van ez?
  Ha nagyon régen léptél fel az első szintre, amikor még a fordulós rendszer volt, vagy amikor még le kellett mentened az adataidat egy későbbi újrainduláshoz, akkor nem fogsz tudni újraindulni az adott szinten. Ilyenkor vagy a mostani országodat kell folytatnod, vagy javasoljuk, hogy lépj tovább ismét az 5. szintre országoddal, és ismét célozd meg a legfelső szintet.
Van újraindulási lehetőségem, mégsem enged újraindulni a rendszer. Miért?
  Néhány ország esetében nincsen lehetőség az adott szinten való újraindulásra, ezeket az országokat erről üzenetben tájékoztattuk, és kértük, hogy mindenképpen úgy rendezzék életüket az adott szinten, hogy fel kell lépniük, újraindulás nélkül. Problémák esetére a segélykeretüket is megemeltük, hogy abból tudjanak újjáépíteni, ha muszáj. Ha Te is ezek közé az országok közé tartozol, akkor mindenképpen szintet kell lépned, ahogy ezt az üzenetben írtuk.
Nagyon, nagyon, nagyon elrontottam az országomat, és szeretném az egész játékot a legelejéről kezdeni, új országgal. Van lehetőség arra, hogy megtartsam a mostani nevem és sorszámom?
  VIP ország esetén lehetőséged van arra, hogy az egész játékot újrakezdd, új országgal (200 hektáros alap ország, mintha most regisztráltál volna) az 5. szinten, egy általad választott csoportban. Ehhez az szükséges, hogy az adott országra már legalább 10 sms küldve legyen, és a hátralevő VIP körök száma meghaladja az 1500 kört. Erre azért van szükség, hogy biztosak lehessünk abban, hogy komolyan gondolod a játékot, és jól meggondoltad az újraindulást. Ilyenkor egy teljesen alap országot kapsz, maximum 1 személyiséggel, újraindulási lehetőség nélkül, mintha ténylegesen most regisztráltad volna az országot. Egyedül a neved, a sorszámod, és VIP köreid maradnak meg. Egy éven belül egy ilyen újraindulást kérhetsz. Ha megfelelsz a feltételeknek, és élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, akkor a Beállítások menüpont "Zéró-start" részénél élhetsz ezzel a lehetőséggel. Ha van kint támadó sereged, akkor az újraindítást nem tudjuk elvégezni. Ha már van országod az 5. szinten, akkor az újraindítást szintén nem tudjuk elvégezni, mivel országoddal akkor megszegnéd a szabályokat. Ha az 5. szinten már van országod az anarchista csoporton kívül, akkor kérünk, hogy ne is próbálkozz. Anarchista csoportban levő, a rendes játékban levő országoddal/országaiddal összekapcsolt ország esetén kérhető a rendes csoportok valamelyikében való újraindulás.