Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

Jegyzetek

A Jegyzetek menüpont alatt írhatsz Magadnak emlékeztetőket a szövetségeseidről, arról, hogy kivel állsz hadban, kik támadtak eddig, kik a megfelelő célpontok.

Itt eltehetsz Magadnak fontosabb üzeneteket (lásd: Üzenetek Súgó), nagyobb eseményeket, megfigyeléseket.

A jegyzetek - ellentétben az eseményekkel és az üzenetekkel - a játék egész időtartama alatt megmaradnak, nem törlődnek 3 nap után, mint az események, illetve 5 nap után, mint az üzenetek. Szintlépéskor megtartod régi jegyzeteidet, sőt, ha hétvégi játékban, vagy az Arénában veszel részt, akkor is elérheted azokat.

Ám a Jegyzeteknek is vannak ésszerű határai, ezeket kérjük, tartsd be, és az elévült jegyzeteket töröld.

Miután módosítottad a jegyzeteket - írtál hozzá vagy töröltél belőle -, ne felejts el a "Mentés" gombra kattintani, hogy a változtatásokat érvényesítsd.

Az adminisztrátorok fenntartják a jogot, hogy a túl hosszú jegyzeteket azonnal töröljék.

VIP tagjainknak...

VIP tagjainknak lehetőségük van arra, hogy a saját maguk, vagy szövetségeseik által készített kristálygömböket és épületlistákat elmentsék. Normál esetben a készített kristálygömbök eredményei egy napig, az épületlisták egy hétig maradnak meg, ha azonban elmented, akkor ennél sokkal hosszabb ideig is megmaradnak.

Az elmentett kristálygömbök és épületlisták között összetett keresési paraméterekkel keresni is lehet.

Kapcsolt országaid között az összes országod által mentett adatokat eléred. Amikor egy olyan ország adatát látod, amit nem az az ország készített, amelyikben éppen vagy, akkor látod, hogy azt melyik ország készítette. Törölni csak az aktuális országodban található mentéseket tudod. Ha egy másik országodban lévő adatot szeretnél törölni, akkor ahhoz a másik országodba be kell lépned, és a törlést onnan tudod elvégezni.

A VIP tagságról bővebben a VIP súgóban olvashatsz.