Címlap
Szerverpark
Az eredeti szerverparkunkat 2013. végén teljesen lecseréltük, miután a 8-9-10 éves szervereink felett eljárt az idő. Nemcsak teljesítményben, de fizikai működőképesség szempontjából is.

A történeti hűség kedvéért álljon itt a 2013. vége előtti felállás:

A Hódítót jelenleg 3 darab dual-xeon szerver szolgálja ki, ezen kívül egy külön számítógép foglalkozik a levelekkel, és biztonsági okból ezen szerverektől független szervereken kapott helyet a fórum.

Ez a felállás lehetővé teszi, hogy még fizikai meghibásodás esetén is viszonylag hamar, akár egy napon belül helyreállíthassuk a játékot, és minden folytatódhasson tovább, valamint szükség esetén az egész szerverpark könnyen bővíthető legyen.

Ahhoz, hogy ez a szerverpark így felálljon, szükség volt egy komolyabb kezdésre, ezért 2004. tavaszán néhányan felajánlottátok, hogy hozzájárulnátok a Hódító új szerveréhez. Ebből a felajánlásból 229.500 forint érkezett be, amit kibővítettünk, és megszületett belőle a Hódító új szervere. Ez a szerver azóta is a szerverpark része, igaz az új szerverek az idő előrehaladtával egyre korszerűbbek és gyorsabbak.

Ezen az oldalon köszönetet mondunk mindazoknak, akik hozzájárultak ehhez a szerverhez. A lenti listán szereplők a befizetés sorrendjében vannak feltüntetve, más sorrendiséget nem állítunk fel:

wanderer
Bubba
Puli
Hontalan-Knight
Füles
Penge
Jesss
Fly
Gurungi ország
MS Team
Ontatlon
Kornati
Monro
b&c

(És még néhányan, akik nem adtak meg becenevet, és adatvédelmi okokból a rendes nevüket nem áruljuk el.)

Köszönjük, a többi játékos nevében is!

És végezetül jöjjön a számla, ahogy igértük: