Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

Segély

A játékban mindenki kerülhet szorult helyzetbe - kirabolják, területet veszít, esetleg elveszti egyik szövetségesét - és ilyenkor jól jöhet egy kis segítség. Erre való a játékban a segély menüpont.

Minden ország rendelkezik egy általa szabadon felhasználható segélykerettel, ami induláskor 1.000.000 arany. Ezt az egyes szinteken bármikor felhasználhatod, azzal a megkötéssel, hogy minimum 2 hete már az adott szinten kell játszanod, mielőtt ehhez hozzányúlhatnál. Hogy ezt a pénzt mire költöd, az teljes mértékben Rád van bízva.

A segélykeretbe minden szinten újabb 1 millió aranyat kapsz. Ha egy szinten nem vetted fel, vagy csak egy részét vetted fel, akkor a fel nem vett összeg megmarad, és azt a következő szintre továbbviheted. A plusz 1 millió aranyat természetesen ilyenkor is megkapod az új szinten.

Ha országoddal a második, vagy első szintről újraindulsz az ötödik szinten, a fel nem használt segélykeret alap része akkor is megmarad, és tovább emelkedik.

A néped, a nekik adományként (bővebben: Pénzügy súgó) szétosztott pénz 15%-át félreteszi, hogy azt ínséges időkben felhasználhasd. Ez a pénz a segélykeretedben jelenik meg, mint "Megtakarítás". Amikor pénzt veszel fel a segélyből, akkor legelőször ezt a pénzt használod fel, csak ezután az alap segélyt. Az 5. szintre való továbblépéskor a megtakarítások elvesznek, csak a segély alap részét viszed tovább.

A hétvégi játékban, a párbajokon és az Arénában nincs segélykeret!

VIP tagjainknak...

VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz. A segélykeretben levő összeget ráadásul el sem tudják lopni. Így VIP tagjaink a bónusz összegét duplán kapják meg, és ez a segélykeretet folyamatosan növeli.

A VIP tagságról bővebben a VIP súgóban olvashatsz.