Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

VIP tagság

A Hódító ingyenes játék. Mivel azonban a folyamatos üzemeltetés és felügyelet sok pénzbe kerül, ezért arra kérünk, hogy ha tetszik a Hódító, akkor támogasd a játékot. Ezt a támogatási rendszert nevezzük VIP tagságnak. Támogatásodat rengeteg -- a Hódítót nem támogatók számára el nem érhető -- plusz kényelmi lehetőséggel köszönjük meg.

A VIP tagság előnyei

A kényelmi lehetőségek:
 • Reklámmentes belső játékkörnyezet.
 • A bónusz automatikus jóváírása az adott nap első belépésekor.
 • A bónusz összegének jóváírása a segélykeretbe az adott nap első belépésekor. (Vagyis a napi bónusz összegét kétszer kapod meg.)
 • Napi 5 piacralépési lehetőség.
 • Szövetségi karaván, melynek segítségével a szövetségesek egymás között nyersanyagot és pénzt cserélhetnek. (Karaván súgó)
 • Helytartó, mely a következő funkciókat nyújtja: (Helytartó súgó)
  • Automatikus tekercsírás.
  • Automatikus katonaképzés.
  • Varázslatok automatikus kezelése, beleértve az ártó varázslatok eltávolítását is.
  • Drágakövek automatikus eladása.
  • El nem férő katonák automatikus eladása.
 • A gyors csoportból az ország nem törlődik 5 nap be nem lépés után.
 • Az eseményeknél automatikus távolságkiírás.
 • Hadüzenet küldésének lehetősége. (Hadüzenet súgó)
 • Ha valakitől nem szeretnél üzenetet kapni, akkor mellőzési lehetőség, ilyenkor az illető ország nem tud üzenetet küldeni Neked. (Üzenetek súgó)
 • Gyors értesítés az eseményekről és üzenetekről, a képernyő bal felső sarkában, a logó alatt megjelenő villogó ikonok segítségével. (Országod súgó)
 • A következő körváltás kezdetének jelzése az országadatok alatt. (Országod súgó)
 • Áttekintő pontlista azokról az országokról, akikre kiemelten kíváncsi vagy. (Pontok súgó)
 • Új, olvasatlan üzenetek jelzése a belső fórumokon.
 • A pontlistában hasznos pluszinformációk az országokról: összegyűjtött információk azonnali elérése, statisztika az adott ország elleni akciók sikerességéről. (Pontok súgó)
 • A saját, vagy szövetséges országok által készített kristálygömbök eredményeinek mentési lehetősége. Ezáltal a szokásos egy napnál tovább is megmaradnak az eredmények, valamint összetett keresési feltételekkel akár keresni is lehet közöttük. (Jegyzetek súgó, Események súgó) (Ez a lehetőség a hétvégi játékokban, az arénában és a párbajban nem elérhető.)
 • A saját, vagy szövetséges országok által végzett épületfelmérések eredményeinek mentési lehetősége. Ezáltal a szokásos egy hétnél tovább is megmaradnak az eredmények, valamint összetett keresési feltételekkel akár keresni is lehet közöttük. (Jegyzetek súgó, Események súgó) (Ez a lehetőség a hétvégi játékokban, az arénában és a párbajban nem elérhető.)
 • Az adott kör utolsó távolbalátásának vizuális megjelenítése az országadatok alatt, így belépés után egyetlen pillantással látod, hogy volt-e már távolbalátás az adott körben, jön-e feléd, vagy szövetségeseid felé valaki, illetve egyetlen kattintással el tudod végezni a távolbalátás varázslatot.
 • A Tanácsadóknál figyelmeztetés a maximumot még el nem ért területekre, valamint azokra a területekre, ahol a következő tekercskopáskor a maximum alá csökkenés várható.
 • Wap elérés (http://hodito.hu címen)
 • Mobil elérés (modern mobiltelefonokra optimalizált megjelenítés a wap-felület nyújtotta funkciókkal, a http://hodito.hu címen)
 • Android készülékekre Eseményértesítő használatának lehetősége
Egyéb lehetőségek: Valamint természetesen VIP tagságoddal hozzájárulsz a játék üzemeltetéséhez, és fejlesztéséhez.

Hogyan lehetek VIP tag?

Több módon is támogathatod a Hódítót, lehetőségeidtől és terveidtől függően ezek közül választhatsz.

1. PayPal fizetés, bankkártyás fizetés PayPal rendszeren keresztül
Akár rövidebb, akár hosszabb időre meghosszabbíthatod VIP tagságodat a nemzetközileg elismert PayPal fizetési rendszeren keresztül. A PayPal lehetőséget biztosít bankkártyás fizetésre, valamint meglevő PayPal egyenleged felhasználására.
AKCIÓ! Ezt a fizetési módot használva visszavonásig 10%-kal több VIP kört kapsz ugyanannyi pénzért, mint a régi, SMS módozat esetében!
Kattints ide a PayPal segítségével történő bankkártyás fizetés részletes leírásához.

2. Banki átutalás PayPal rendszeren keresztül
Akár rövidebb, akár hosszabb időre meghosszabbíthatod VIP tagságodat a PayPal rendszeren keresztül, banki átutalás segítségével. Ideális megoldás, ha nincs bankkártyád, vagy nem szeretnéd használni azt, ugyanakkor nem szeretnél esetleg egy teljes hónapot várni az utalás kézi jóváírására.
AKCIÓ! Ezt a fizetési módot használva visszavonásig 10%-kal több VIP kört kapsz ugyanannyi pénzért, mint a régi, SMS módozat esetében!
Kattints ide a banki utalás PayPal rendszeren keresztüli használatáról szóló részletes leírásához.

3. Banki átutalás, banki befizetés, postai befizetés
Ha a fenti lehetőségek egyike sem áll rendelkezésedre, akkor lehetőséged van a VIP tagság bankon keresztüli meghosszabbítására. Banki utalást csak nagyobb összeg (egy éves tagság) esetén áll módunkban elfogadni, minden utalásnak a Te oldaladról is plusz költségvonzatai vannak a bankod felé, valamint az így érkezett tagsághosszabbítási kérelmek feldolgozása csak havonta egyszer történik. Ezért hacsak nincs nagyon nyomós okod rá, inkább a bankkártyás fizetést ajánljuk.
Kattints ide részletes leírásért az átutalásról, és ennek pontos működéséről.

4. Ingyenes VIP tagságra van esetleg lehetőség?
Van néhány olyan lehetőség, amivel akár ingyen is VIP tag lehetsz. Ezekről részletesen olvashatsz a VIP tagság ingyenesen című súgóban.

Több ország VIP taggá tétele

A játékban több országod is lehet, akár a rendes játékban különböző csoportokban, akár egy csoporton belül az anarchista csoportban (lásd: országok összekapcsolása). Ilyen esetben az első (úgynevezett főországod) VIP tagsága ugyanannyiba kerül, mint másnak, hogy senki ne érezze úgy, hogy a VIP tagság csak akkor éri meg, ha több országod van. Ha azonban országaidat a játékon belül "összekapcsoltad," úgy a többi országra már sokkal kedvezményesebben kérhetsz VIP tagságot. A második fizetéssel egyszerre már akár három országnak is adhatsz VIP tagságot.
Kattints ide részletes leírásért, hogy ezt hogyan teheted meg. Emeltdíjas telefonhíváson keresztül érkező támogatások esetén ezt a kedvezményt nem tudjuk biztosítani.

Mi szükség van erre a VIP tagság dologra?

Amióta a játék irányítása, a fejlesztések és minden egyéb döntés ismét teljes egészében visszakerült a kezünkbe, tapasztaltuk, hogy ez a játék csak akkor tud igazán jól működni, ha komolyan odafigyelünk rá, teljes kapacitással. Ez azonban azt jelenti, hogy nincs mellette idő azokra a projectekre, amikből eddig az a bevétel származott, aminek köszönhetően a játék működni tudott.

Vagyis vagy mással foglalkozunk, aminek következtében a játékban ismét eldurvulnak a csalások, a nem elfogadható hangnem, a bárki bármit csinálhat állapot (és mivel ez esetben a játék alap elképzelése csorbul, igen valószínű, hogy nem sokáig üzemeltetnénk tovább); vagy a játéknak önfenntartóvá kell válnia, és első körben az üzemeltetési költségeket, majd később a bővítési és fejlesztési költségeket is saját magának kell megtermelnie.

A VIP tagság senki számára nem kötelező. VIP tagjaink azonban minden esetben elsőbbséget élveznek, és a kényelmi bővítések kidolgozásánál az ő érdekeiket tartjuk szem előtt.

A játékban csak akkor várhatók komolyabb hardverbővítések, ha ezt az anyagi erőforrásaink megengedik. Ugyanez igaz a fejlesztésekre is. Csak az üzemeltetés, amikor a játék nem fejlődik, csak "van", havi többszázezer forintba kerül, melyet saját pénzből már nem tudunk fedezni.

Ha tehát úgy gondolod, hogy tetszik a Hódító játék, szívesen játszol vele, szeretnél a jövőben is játszani, akkor mindenképpen számítunk arra, hogy VIP tagságoddal hozzájárulsz a játék működéséhez.

Köszönjük!

Mikortól lehetek VIP tag?

A Hódító 2 hét játékidő (normál sebességű csoportban) után ajánlja fel a VIP tagság kipróbálásának konkrét lehetőségét. Amíg ez nem történik meg, addig javasoljuk, hogy ismerkedj a játékkal, tanuld meg, hogy mi mire való, és légy tisztában a játékmenettel. A 2 hét letelte után egy minden kötelezettség nélküli próbaidőszakot ajánl fel a játék, ami alatt megnézheted, hogy milyen előnyökkel jár a VIP tagság. Tapasztalataink alapján ennek végére már mindenki tisztában van a Hódító lehetőségeivel, tudja, hogy mi ez a játék, és el tudja dönteni, hogy tetszik-e, vagy sem. A VIP tagság próbaideje alatt azt is pontosan látod, hogy a VIP tagság előnyei hogyan működnek, ez alapján még jobban meg tudod ítélni, hogy VIP tagságoddal támogatni szeretnéd-e a Hódítót, vagy sem.

A 2 hét előtt nem ajánljuk, hogy VIP tagságodat aktiváld, hiszen ekkor még nem is feltétlenül tudod, hogy mire vállalkozol. Az országnevek elbírálása egyesével történik, előfordulhat, hogy olyan névvel regisztráltál, amit a játékban nem fogunk engedni, ekkor országodat töröljük. Ha országod VIP tagsága aktív, a rossz névválasztás miatt akkor is törlésre kerül. A nevek elbírálása akár néhány napot is igénybe vehet, ezért a 2 hét itt is egy biztonságos időszak, amikorra már ezen az ellenőrzésen is átesett az ország. Szintén gyakori hiba még, hogy regisztrációkor rossz e-mail cím kerül megadásra. Ilyenkor az országot nem fogod tudni azonosítani, és azonosítás hiányában törlésre kerül, akkor is, ha VIP tagsága aktív. Az országot az első belépést követő 24. óra után tudod azonosítani, ha az azonosítás 7 napon belül nem történik meg, az országot automatikusan töröljük. Ezért a 2 hét itt is egy biztonságos idő.

FONTOS!
Azzal, hogy országodat, vagy országaidat VIP taggá teszed, a játék fenntartását segíted, amit azzal köszönünk meg, hogy a játékban néhány olyan lehetőséget biztosítunk, ami mások számára nem elérhető. VIP tagságodnak semmilyen jogkövetkezménye nincs, ezzel nem egy szolgáltatásra fizetsz elő. A VIP tagság egyetlen és kizárólagos célja, hogy támogasd a játék fenntartását. Ezzel nem mentesülsz a játék szabályai alól, szabályszegés esetén országodra ugyanúgy vonatkoznak a szankciók, mint bármely más országra! VIP országokra is a játék mindenkori szabályai vonatkoznak! Amennyiben országodat bármilyen okból törölni vagyunk kénytelenek, semmilyen követeléssel (sem anyagi, sem más) nem élhetsz, a még esetlegesen hátralevő VIP körök elvesznek, azok másra át nem ruházhatók. Ha bármilyen okból Te magad törlöd az országod, és még fennállt a VIP tagság, a hátralevő VIP körök elvesznek, azok másra át nem ruházhatók. Bármikor lehetőséged van arra, hogy valaki más országát juttasd VIP tagsághoz, erre azonban csak a fent leírt módon van lehetőség, saját VIP köreidet másra át nem ruházhatod. A VIP tagság körökben számolódik, ezért sem országod szabadsága, sem egy esetleges átmeneti kitiltás nem csökkenti a VIP köröket. Ha az összekapcsolt országok bármelyikét törlöd, vagy mi töröljük, akkor a sorrend változatlan marad, csupán a kieső ország helyére kerül a következő helyen szereplő ország, ha volt ilyen. Ha a főország kerül törlésre, akkor a másodikként megadott ország válik főországgá.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a VIP tagság váltása nem garantálja, hogy mindig azonos játékélményt kapsz! A körülötted levő játékosok összetétele folyamatosan változik, Te magad is léphetsz más csoportba, más játékosok közé, illetve mi is áthelyezhetjük országodat más csoportba, más játékosok közé. Ezért arra kérünk, hogy csak akkor válts VIP tagságot, ha azzal valóban a játékot szeretnéd támogatni, nem pedig egy adott pozició "biztosítása" a célod vele. Ez utóbbira ugyanis a VIP tagság nem használható. Fenntartjuk a jogot, hogy VIP tagokat is más csoportba helyezzünk, és/vagy más, játékon belüli eszközökkel szankcionáljunk, saját belátásunk szerint, indoklási kötelezettség nélkül.

Banki átutalás kezdeményezését, postai befizetést, bankkártyás fizetést, PayPal fizetést, vagy egyéb tagságváltási mód használatát ráutaló magatartásnak értékeljük a fentiek tudomásulvételére és elfogadására.