Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

Témák

Az alábbi fejezetekben igyekeztünk a játék menetével, és használatával kapcsolatos információkat címszavanként rendelkezésetekre bocsátani. Itt gyűjtöttük össze az összes olyan lehetőséget és forrást, ahonnan segítséget kaphatsz a játék kezelésének mielőbbi elsajátításához.

Kérünk, hogy minden információt pontosan és figyelmesen olvass el, mert a későbbiekben fontos lehet. Az olyan problémákra, amikről a súgókban vagy egyéb információközlő helyeken írtunk, sajnos külön nem áll módunkban válaszolni.

Használati útmutató

A játék - a sok információközlő oldal mellett rendelkezik egy olyan bemutató résszel, amely lépésről lépésre bemutatja a játék lehetőségeit, használatát. A használati úmutatót innen is eléred.

Súgó oldalak

A játékban megpróbáltunk mindent minél pontosabban megfogalmazni a könnyebb megértés, valamint az esetleges félreértések elkerülése végett. Így minden menüponthoz készült ún. súgó oldal, ahol mindent leírunk az adott menüpontról, ha lehet, minél részletesebben. Kérjük, hogy mindent, ami a Súgókban szerepel, figyelmesen olvass el, mert a leírt dolgok szabály erejűek.

Minden súgó oldal témákra van szedve. A szövegben ezekre a témákra, illetve címszavakra találsz majd utalásokat: ezeket mindig az adott súgóoldalon belül találod meg. Az olyan hivatkozásokat, melyek másik témához kapcsolódnak, linkekkel jelöltük. Ezekre a linkekre kattintva azonnal megtekintheted az említett témáról leírt segítséget.

Ha most el szeretnéd olvasni valamelyik téma súgóját, csak rá kell kattintanod a megfelelő linkre, és már olvashatod is.1/A
1/A szövetségi háború
Ajánlói rendszer
Alvilág
Android Eseményértesítő
Aréna
Beállítások
Betegség
Bónusz
Csalásokkal kapcsolatos gyakori kérdések
Csoportrendszer
Diplomácia
Egyedi időszakok
Építés
Események
Eseményértesítő Androidra
Fajok
FAQ - Gyakori kérdések és válaszaik
Felfedezés
Feljutás
Fórum
Főmenü
Háború
Hadsereg
Hadüzenet
Használati útmutató
Helytartó
Hétvégi játék
Hírnév
Intéző
Jegyzetek
Karaván
Keresés
Kincstár
Körváltási idők
Közösségi média
Morál
Országod
Párbaj
Pénzügy
Piac
Pontok
Személyiségek
Szövetségek
Szövetségi háború (1/A csoportban)
Szövetségi Karaván
Tanácsadók
Tudomány
Üzenetek
Üzenetek olvasása
Varázslatok
Vérdíj
VIP
VIP Aréna
VIP hétvégi játék


FAQ

A FAQ a gyakran feltett kérdések gyűjteménye. Ide próbáltunk minden olyan problémát összegyűjteni, ami elképzelhető, hogy sok embert érint.

Kérünk, figyelmesen olvasd végig az egyes pontokat, lehet, hogy később szükséged lesz rá. A FAQ-ban leírt kérdéseket kérünk, hogy ne tedd fel más helyen, hiszen ez a gyűjtemény azt a célt szolgálja, hogy minél gyorsabban választ kaphass a kérdésedre. A FAQ-t innen is elolvashatod.


Keresés

Ha -- miután a fenti súgókat elolvastad! -- kérdésed maradt, akkor a keresés segítségével ismét átnézheted a súgókat, hátha valami elkerülte a figyelmed:


Ügyfélszolgálat

Hogy minél gyorsabban hozzájuthass minden szükséges információhoz, ezért többlépcsős ügyfélszolgálati rendszert üzemeltetünk:
  1. Legelőször kérünk, hogy minden esetben a súgót olvasd el. Minden oldalon a jobb felső sarokban találsz egy kérdőjelet, arra kattintva az adott oldalhoz tartozó súgót érheted el. Kérünk, hogy ezt olvasd végig minden esetben, amikor az adott funkcióval kapcsolatban kérdésed merül fel. A súgó általában nem egy bekezdésből áll, az egész súgóoldal az adott funkcióhoz tartozik! Olvasd el végig!
  2. Ha a súgó nem segített, akkor látogass el önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkra, a http://support.hodito.hu címen. Itt kérdés-felelet formában juthatsz hozzá a felmerülő kérdések 99%-ának válaszához.
  3. Ha sem a súgó, sem az önkiszolgáló ügyfélszolgálat nem segített (mert például stratégiai kérdésed van), akkor kérünk, hogy látogass el a Hódító fórumára, amit a http://forum.hodito.hu címen érsz el. (A fórumra való íráshoz külön regisztráció szükséges, olvasni regisztráció nélkül is tudod.) A több mint negyedmillió bejegyzés között szinte biztos, hogy már volt szó arról a témáról is, ami Téged bővebben érdekel. Ha stratégiai kérdésed van, akkor mindenképp a fórumot kell használnod. A fórumon játékostársaid tudnak segíteni, akár stratégiai kérdésekben is.
  4. Ha VIP tagság jóváírásával kapcsolatban kollégánk segítsége szükséges, vagy az önkiszolgáló ügyfélszolgálat kifejezetten ide irányított, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a játékon belüli ügyfélszolgálati rendszeren. Ne feledd, hogy stratégiai kérdésekre nem áll módunkban válaszolni! Ügyfélszolgálati rendszerünk kizárólag VIP tagsággal kapcsolatos ügyintézésre való, valamint ha önkiszolgáló ügyfélszolgálati rendszerünk kifejezetten ide irányított. Minden más esetben használd a súgót és önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkat.