Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

VIP Hétvégi játék

VIP tagjainknak külön hétvégi forduló áll rendelkezésükre. Ez csak a jelentkezési lehetőségben tér el a rendes hétvégi játéktól, minden másban azonos vele.

A VIP hétvégi játékra csak VIP főországok jelentkezhetnek, ők azonban akár az 5. szintről is. (Hiába van tehát több összekapcsolt VIP országod, csak a főországgal fogsz tudni jelentkezni!) Csak azok jelentkezhetnek, akik már legalább 5 alkalommal hosszabbították VIP tagságukat SMS-ben (legalább 5 SMS-t küldtek már), vagy legalább 3 alkalommal bankkártyás fizetéssel; természetesen a banki utalás és a 8760 körös bankkártyás tagsághosszabbítás egyszerre 26 SMS-ként kerül jóváírásra. Nem szükséges, hogy ez az időszak le is teljen, csupán maga a hosszabbítás a lényeges. Szükséges továbbá, hogy a jelentkezéskor országod VIP ország legyen (a főország, amivel jelentkezel). Ha a hétvégi forduló vége előtt lejár az országod VIP tagsága, attól azt a fordulót még végigjátszhatod.

Ha országod a szabályok megszegése miatt anarchista csoportba került, akkor azzal a VIP hétvégi játékban sem vehetsz részt.

A VIP hétvégi játék mellett mindenki részt vehet a rendes hétvégi játékban is, amennyiben az oda jelentkezés feltételei teljesülnek.

Kapcsolódó súgók:
VIP súgó
Hétvégi játék