Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

Intéző

Az intéző az országod irányításának egyik nagyon fontos színhelye. Itt állíthatod be azt, hogy szükség esetén mennyire nélkülözhetőek Számodra a földeden fölépült épületek. Országod sorsa múlhat azon, hogy sikerül-e mindig megtalálnod a megfelelő fontossági sorrendet!

Az épületek

Minden épület akkor működőképes, ha annyi embert foglalkoztat, akik el tudják látni a működéshez szükséges összes teendőt.
Minden épület 15 embert foglalkoztat, kivéve a piacot, amely 50-et. A lakóházak üzemeléséhez nem kell munkaerő, így azokat a táblázatban sem látod.

A foglalkoztatottság

Természetesen nem biztos, hogy az épületekben minden embernek jut munka. Ilyenkor foglalkoztatottságod nincs 100%-os, felesleges munkaerőd van, minden épület működik. Ha a foglalkoztatottságod 100%, akkor elképzelhető, hogy van olyan épület, amely nem üzemképes, mert nincs, aki dolgozzon benne.

Az épületek fontosságának beállítása

A táblázatban láthatod felsorolva az összes olyan épületet, amelyhez munkaerő kell. A táblázaton belüli sorrend azt jelenti, hogy melyik épület milyen fontossággal bír.

  1. Ebben az oszlopban láthatod épületeid működésének a fontossági sorrendjét.
  2. A rangsort ezekkel a nyilakkal tudod fel, illetve le mozgatva beállítani.
  3. Az épületfajták neve. (A házakat nem tartalmazza a lista, mert azok mindig működnek, azokhoz nincs szükség munkaerőre.)
  4. Az aktuális épületből Neked ennyi darab van.
  5. Az itt látható százalékos értékek mutatják, hogy az adott épületfajtának hány százaléka működőképes.
  6. Ha kevés a munkaerő, akkor az épületeid csak részlegesen vagy egyáltalán nem működnek.