Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

Események

Az Események menüpont alatt az elmúlt 72 óra háborús eseményeit tekintheted meg a saját csoportodon belül. Ez a lista tartalmazza mind a Te országodat, mind a szövetségeseidet (csak teljes szövetséges. A szövetségi lehetőségekről a Szövetségek súgónál olvashatsz.) érintő eseményeket.

Annak érdekében, hogy az elmúlt időszak eseményei még követhetőbbek legyenek, az események tartalmazzák az elmúlt 24 óra alatt történt sikeres gömbözések, valamint az elmúlt egy hét alatt történt sikeres szövetségi felmérések és épületfelmérések eredményeit is.

Más játékos eseménylistájának megtekintése

Más játékos eseménylistáját is van lehetőséged megtekinteni. Ezt többféleképpen teheted meg:

Ha a másik ország a szövetségesed:Nos ebben az esetben van a legegyszerűbb dolgod, hiszen - mint az fentebb már említettük - a szövetségeseid eseménylistája szerepel a saját eseményeid között.
Krónika varázslatEzzel a varázslattal lehetőséged nyílik egy ország eseménylistáját megnézni, ha a varázslat sikerült. Erről bővebben a Varázslatok súgónál olvashatsz.
Teljes krónika varázslat Ha a varázslat sikeres, akkor az összes eseményt megtekintheted az elmúlt 24 órából (csak a saját csoportodra vonatkoztatva). Ilyenkor itt, az Események menüpont alatt megjelenik a "Teljes események" link. Erre kattintva nézheted meg, mi történt világszerte. Erről bővebben a Varázslatok súgónál olvashatsz.

Mágikus és alvilági események

A mágikus és alvilági események fülek alatt megtalálhatod a mások ellen irányuló akcióidat az elmúlt 3 napból. Ide tartozik a térkapufelderítés és a távolbalátás is.

Amennyiben más ország elleni akcióról van szó, az esemény első sora tartalmazza, hogy ki ellen történt, alatta pedig látod az eredményét: sikeres akció esetén, hogy mi történt, illetve sikertelen akció esetén a sikertelenség tényét.

Ha szövetségeseid engedélyezik a fontos eseményeikhez való hozzáférést (vagy az 1/A csoportban játszol, ahol ez mindenképp így van, és nem állítható), akkor a saját litsáról átválthatsz a szövetségi listára is, ahol a szövetségeseid által végzett akciókat is megtekintheted.

Ne feledd: ahhoz, hogy a Te eseménylistádhoz hozzáférjenek szövetségeseid, a szövetségek oldalon ezt engedélyezned kell. (Kivéve az 1/A csoportban, ahol ez mindenképp engedélyezve van, nem állítható.)

VIP tagjainknak...

VIP tagjaink az események időpontjának kiírása alatt egy plusz sort találnak, ami azt mutatja, hogy az adott eseményben a támadó ország hány körre van. Ezzel lehetőség nyílik arra, hogy a közelben levő országok aktivitását felmérd, anélkül, hogy az események, és a pontok menüpont között kellene folyamatosan váltogatni, keresve, hogy melyik ország hol van.

VIP tagjaink a készített kristálygömbök eredményeit elmenthetik, ami által a szokásos egy napon túl is megmaradnak, valamint összetett keresési feltételekkel keresni is lehet közöttük.

VIP tagjaink az épületfelmérések eredményeit elmenthetik, ami által a szokásos egy héten túl is megmaradnak, valamint összetett keresési feltételekkel keresni is lehet közöttük.

VIP tagjaink a felmért szövetségek összes tagját egyetlen kattintással felvehetik a saját pontlistájukba, így az egész szövetség helyzete azonnal látszik.

A VIP tagságról bővebben a VIP súgóban olvashatsz.