Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

Diplomácia

A játékban nagy szerepe van annak, hogy hogyan játszol, milyen politikát folytatsz. Mind ellenségeket, mint szövetségeseket szerezhetsz Magadnak. Ez utóbbiban nyújt némi segítséget ez a menüpont: hirdetések feladásával, illetve olvasásával kereshetsz vagy találhatsz Magadnak megfelelő szövetségest.

A Diplomácia menüpont csak és kizárólag szövetséges országok keresésére való. Ne itt keress magadnak ellenfeleket, ne itt kívánj kellemes ünnepeket, ne itt kérj fórummeghívókat, ne itt küldj üzenetet másoknak. Ha nem szövetséges keresése a célod, akkor ez a menüpont nem neked való. Ez a menüpont CSAK szövetség keresésére való. Ha szövetség keresése mellé más témát is írsz, akkor máris nem elfogadható a hirdetésed. Csak abban a csoportban add fel hirdetésed, ahol konkrétan keresed a szövetséges országokat.

Hirdetés feladása, törlése

Ha bármikor szövetségesre van szükséged, csak egy üzenetet kell írnod ide, a hirdetőtáblára. Hogy mit érdemes az üzenetbe beleírni?

  • körülbelül milyen értékben keresel szövetségest,
  • mik a fontosabb elvárásaid a leendő szövetségeseddel szemben,
  • miért keresel szövetségest,
  • milyen szövetségest keresel.

FONTOS! Ne feledd, hogy a fórumetikett szabályai a hirdetőtáblára is vonatkoznak!

FONTOS! Mielőtt feladnád a hirdetésed, érdemes átnézned a táblát, hátha találsz Magadnak megfelelő ajánlatot.

FONTOS! A hirdetéseknél feltüntetett értékek, adatok nem frissülnek. A hirdető azon állapotát tükrözik, ami a hirdetés feladásakor éppen fennállt.

Ha megtaláltad a megfelelő szövetségest, akkor kérünk, hogy a feleslegessé vált hirdetésedet töröld a tábláról.

A hirdetések érvényessége

A hirdetőtáblán személyenként egyszerre csak egy hirdetés szerepelhet. Tehát ha szövetségi ajánlatodat módosítani szeretnéd, akkor először az elévült ajánlatot kell törölnöd, majd az újat beírnod.

A hirdetések elévülési ideje 72 óra. Ez idő leteltével a hirdetés automatikusan lekerül a tábláról.