Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

Hétvégi forduló

Ha a rendes játék 1 órás köreit túl lassúnak tartod, ha egy kis kihívásra vágysz, ha részt szeretnél venni egy egész hétvégén át tartó nagy csatában, akkor a Hódító hétvégi fordulóit Neked találták ki!

A hétvégi forduló sokmindenben más, mint a rendes játék. Nézzük miben:
  • 5-10 perces körök. A normál hétvégi játék 10 perces, a VIP hétvégi játék 5 perces körökkel zajlik.
  • Nincs védelem. Az első perctől fogva támadhatsz, és támadhatnak!
  • Nincs komolyabb tét. Ezeken a fordulókon nem lehet továbbjutni, ha porrá zúzzák országodat, akkor is csak ez alatt a 3 nap alatt él, utána a következő héten kapsz újat.
  • Egy teljesen külön országot kapsz, a rendes országod mellé. A hétvégi játékban és a rendes játékban egyidejűleg játszhatsz. Bármit csinálsz a hétvégi játékban, az a rendes országodat nem befolyásolja. (Kivéve természetesen az esetleges szabályszegéseket, melyek a rendes országod áthelyezését/törlését eredményezik.)


Hétvégi játék kezdete, vége: A hétvégi játék UTC idő szerint péntek délután 17:00-kor kezdődik (magyar téli időszámítás szerint ez péntek 18:00-t, magyar nyári időszámítás szerint péntek 19:00-t jelent). A hétvégi játék vége UTC idő szerinti vasárnap 24:00 (magyar téli időszámítás szerint hétfő 1:00, magyar nyári időszámítás szerint hétfő 2:00).

Korlátozás: A hétvégi játékban csak olyan emberek vehetnek részt, akiknek a rendes játékban van országuk, és az az ország már legalább 1 szintlépésen túlvan. Ennek oka, hogy nem szeretnénk semmiféle visszaélést a hétvégi fordulóban. A hétvégi fordulóból nem léphetsz ki, ha jelentkeztél, akkor forduló végéig bennmarad az országod. Aki a hétvégi fordulóban elfogadhatatlanul viselkedik, annak a rendes játékbeli országát is törölni fogjuk. Ha valaki a szabályok megszegése miatt a normál csoportból az anarchista csoportba áthelyezésre került, akkor a hétvégi játékban nem vehet részt. A hétvégi játékban a katonapiac nem elérhető.

Jelentkezés: Ha megfelelsz a jelentkezési feltételeknek (vagyis már legalább egyszer szintet léptél), akkor a hétvégi forduló indulásának napján megjelenik egy jelentkezési mező a főmenüben. Itt jelentkezhetsz a játékra. Belépni az idő elindulásakor fogsz tudni, a főoldalról, a hétvégi játékba belépés mezőt választva. A felhasználói neved, és jelszavad ugyanaz, mint a rendes játékban volt a jelentkezés pillanatában. A hétvégi játékból kiszállni nem lehet, ha már jelentkeztél. Ilyenkor országod a forduló végéig játékban marad.

Csalások: Semmilyen csalást, illetve csalási kísérletet nem tolerálunk, minden ilyesmiért azonnali kizárás jár, a rendes játékból is.

Piac: A hétvégi játékban a katonapiac nem elérhető.

Support, segítség, reklamáció: A hétvégi játékhoz SEMMILYEN support nem tartozik. Ha problémád van az országgal, a szabályokkal, a belépéssel, akkor vagy megoldod egyedül, vagy nem veszel részt a hétvégi fordulóban. A forduló gyorsasága, valamint munkaidőn kívüli megrendezése nem teszi lehetővé, hogy korrekt segítséget nyújtsunk. A hétvégi játékban levő országodért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Zászlós játék (capture the flag): Minden hétvégi játékban van egy darab zászló. Ez elindul valakitől (lásd lent). A zászlót bármilyen sikeres katonai támadással meg lehet szerezni, ilyenkor azonnal a csatát megnyerő országhoz kerül. A rendszer folyamatosan méri, hogy kinél mennyi időt tölt a zászló. Amennyiben valakinél több időt van, mint az eddigi rekordtartó, a fórumon ez megjelenik, hogy mindenki lássa, hol a zászló. Amikor nincs a fórumra írva, akkor az utolsó megjelenési helytől lehet az eseménylistát követve kinyomozni, hogy épp kinél lehet a zászló. A zászlós játék nyertese az, akinél a hétvégi forduló ideje alatt a legtöbb ideig volt a zászló. (Tehát nem az, akinél utoljára volt!) Ha a zászlós játék nyertese a következő fordulót UTC idő szerinti 17:30-ig elkezdi, akkor 17:30-kor a zászló tőle indul. Ha eddig nem kezdte el a játékot, akkor a zászlót az aktuális első helyezett ország kapja meg. A zászlónak a rendes játékmenetre semmilyen kihatása nincs.