Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

VIP Aréna

A VIP Arénában csak VIP országok játszhatnak! Erről részletesen a VIP súgóban olvashatsz.

Az Aréna lehetőséget biztosít arra, hogy a normál országodtól függetlenül, rövid, 2 hónapos fordulókon bizonyítsd rátermettségedet. Miközben a rendes országodat a normál játékban viszed tovább, attól függetlenül játszhatsz az Arénában is, mintha egy másik országod lenne. Ha az Arénában legyőznek, az a rendes játékodra nincs kihatással, csak az Arénában levő országra, ami a forduló végeztével megszűnik, ezért sokkal bátrabban harcolhatsz, ha kedved tartja.

Az Arénában a normál sebességű játékhoz hasonlóan 1 órás körök vannak, azzal a különbséggel, hogy kéthavonta új forduló kezdődik. Ilyenkor, a hétvégi játékhoz hasonlóan fordulózárás, mindenki kikerül a játékból, és az új fordulóra újra kell jelentkezni, új, alap, 200 hektáros országgal.

A jelentkezés csak főországgal történhet (hiába van több összekapcsolt országod, csak a főországgal fogsz tudni jelentkezni!), amennyiben az már legalább 5 darab VIP tagságot hosszabbító SMS-t elküldött vagy minimum 3 darab 672 körös bankkártyás tagsághosszabbítást végzett (természetesen a banki utalás és a 8760 körös bankkártyás tagsághosszabbítás egyszerre 26 SMS-ként kerül jóváírásra).

Csak akkor jelentkezhetsz a VIP Arénába, ha főországod VIP tagsága aktív. Ha forduló közben lejár a tagság, akkor országod a VIP Arénából kikerül! Ilyenkor a VIP tagság meghosszabbításával ismét visszakerülhetsz, de már csak mint új ország. Ezért célszerű nem hagyni, hogy főországod VIP tagsága lejárjon. Az Arénán belül üzenetet kapsz, ha már közeledik a tagság vége.

A VIP Arénában a piac nem elérhető.

A normál játékhoz hasonlóan, az Arénénában is minden ország 72 órás védelemmel kezd.

Ha főországod szabadságon van, de az Arénában játszol, a főország VIP körei akkor is fogynak!

Kapcsolódó súgók:
VIP súgó