Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

FAQ - Hogyan lehet egy böngészőben egyszerre több országot megnyitni?

Ez a leírás arra az esetre vonatkozik, amikor SZABÁLYOSAN van több országod. Ha szabálytalanul van több országod a Hódítóban, akkor kérünk, hogy töröld a szabálytalan országokat!

Ha egy böngészőben külön fülekben több országot szeretnél megnyitni, akkor a következő a teendőd:

  1. Lépj ki a mostani országodból (a kilépés menüpontot használva), majd csukd be a böngésződet.
  2. Indítsd újra el a böngészőt.
  3. NE használd a http://hodito.hu webcímet a belépéshez!
  4. Helyette használd ezeket a webcímeket: http://1.hodito.hu, http://2.hodito.hu, http://3.hodito.hu, http://4.hodito.hu, http://5.hodito.hu, http://6.hodito.hu, http://7.hodito.hu, http://8.hodito.hu, http://9.hodito.hu, http://10.hodito.hu
  5. Az eddig megszokott belépőadataidat használd!
  6. Ezzel egyszerre 10 ország nyitható meg egyidejűleg.
Bár a 10-es korlát Chrome, FireFox és Internet Explorer böngészőben is tesztelve lett, és mindhárom böngésző kezelt ennyi országot, ha mellette más ablakok is nyitva vannak, akkor elképzelhető, hogy a böngésződ ennél kevesebbet fog csak engedni. Ezt tapasztald ki, mielőtt fontos akciókat indítasz.

Az asztali értesítők engedélyezése webcímekhez kapcsolódik. Ha eddig a http://hodito.hu címen engedélyezted az asztali értesítőket, akkor NEM fog az új (1-10) címeken is automatikusan működni. Ezeken egyszer ismét mindegyik címen engedélyezned kell az asztali értesítők használatát.

Fontos, hogy amíg a számozott webcímeket használod, addig a szám nélküli, http://hodito.hu webcímet NE használd. Ha mégis használnád, akkor az összes fülön a szám nélküli címen használt ország kerül megjelenítésre.