Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

FAQ - Foglalkoztatottság

A raktáramból eltűnt minden, egyetlen kör alatt, pedig senki nem lopott!
  Ha a raktárak nem működnek (pl emberhiány miatt nem jut rájuk már ember, lásd Intéző beállításai), akkor a bennük levő áru elveszik. Ha nincsen elég raktárad, akkor függetlenül a raktárak működésétől, az el nem férő áru elveszik. Ide tartozik természetesen a gabona is, ami igen fontos országod számára! Ezért ügyelj arra, hogy mindig megfelelő számú raktárad legyen, és mindig legyen embered, akik dolgoznak bennük. Ez utóbbit úgy érheted el, hogy az Intézőben a raktárt feljebb hozod, más épületek elé, hogy egy esetleges emberhiány esetén se ürüljenek ki azonnal.
Tolvajok/Varázslók/katonák elhagyták a sereget!
  Országodban emberhiány volt, ezért nem működött minden épületed. A nem működő épületekben levő katonál/tolvajok ilyenkor visszaállnak rendes népnek, ezzel csökkentve a népessghiányt, megakadályozva, de legalábbis lelassítva országod helyzetének további romlását.

Nem szorosan ehhez a témakörhöz tartozik ugyan, de ne feledd, hogy ha támadsz seregeddel, akkor az országodtól távol levő seregeknek is folyamatosan fent kell tartani a helyet, azt nem teheted meg, hogy van 1000 helyed, kiküldesz támadni 1000 katonát, majd veszel még 1000 egységet védekezni. Ilyenkor a kinti katonák elsőbbséget élveznek, és minden esetben az otthon levő sereged fog elmenni.