Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

FAQ - Maximumok

Vannak-e maximumok a játékban, mint például maximum pénz, maximum terület, maximum egység?
  Igen, vannak.

A kézzelfogható javakból 4,2 milliárd (egész pontosan 4.294.967.295) lehet országodban. Ilyen a pénz, a rúna, az étel, a népesség, a tekercsek, a segély, és a különböző egységek. Ugyanez a maximum az 1/A szinten a szövetségi raktárban tárolható javaknál is.

Épületekből fajtánként 65535 darab lehet. Ugyanez a mágikus szám az egy körben írható tekercseknél is fajténként. Az egy körben képezhető egységek darabszáma 16.777.215.
Mikor lesznek ezek a korlátok emelve?
  Ezek a korlátok nem lesznek emelve, annak érdekében, hogy fair és egyenlő játékot biztosíthassunk mindenki számára. Ezen maximumok javarésze elérhető belátható időn belül, így a kezdő országok is elérhetik. Mivel a régóta játszók sem tudnak ennél több javakat az országukban tartani, ez meggátolja őket abban, hogy elérhetetlen előnyökre tegyenek szert.
Mit tegyek, ha nekem ennél több pénz kell?
  Ezt más módon kell megoldanod. Stratégiai kérdésekre nem feladata ennek a súgónak válaszolni, ilyen kérdésekre a Hódító fórumán (http://forum.hodito.hu, külön regisztráció szükséges) kaphatsz választ játékostársaidtól.
Bármekkora területre felmehetek, ha a fentieket figyelembe veszem?
  Nem. Normál csoportokban csak a fellépési maximum másfélszereséig növelheted országod területét. Legyen szó felfedezésről, vagy más országtól való területfoglalásról. Ha e fölött foglalsz mástól területet, akkor a területet ugyan elveszti a támadott ország, de Te nem kapod azt már meg. A további fejlődéshez ilyenkor szintlépés szükséges (amihez országod jelentős részét le kell bontanod, hiszen teljesen feleslegesen mentél a fellépési maximum fölé).

Ha szövetségesed földfoglaló támadásába segítesz, akkor az így maximálisan szerezhető terület a fellépési maximum másfélszeresének 90%-a.