Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

FAQ - Regisztráció, azonosítás, védelem

Hogyan tudok jelentkezni a Hódító játékra?
  Új országot úgy hozhatsz létre, ha a címlap bal oldali menüjében található "Regisztráció" feliratra kattintasz, elolvasod a regisztrációs szabályokat, majd egyetértés esetén kitöltöd a regisztrációs lapot. Ha a szabályokkal nem értesz egyet, akkor nem jelentkezhetsz a játékra.
Nem kaptam meg az azonosító kódomat!
 Ebben az esetben meg kell várnod az azonosítást, ami az országod regisztrálásától számított 24 óra elteltével következik be. Az azonosítási oldalon találsz egy linket, amire ha rákattintasz, újra elkérheted az azonosító kódot.

Az is elképzelhető, hogy megkaptad a kódot, csak levelezőprogramod valamelyik mappába helyezte. Kérünk, hogy ellenőrizd az összes mappádat, beleértve a spam/junk mappát is.
Elveszítettem az azonosító kódot tartalmazó levelemet. Hogyan kaphatok másikat?
 Ebben az esetben azonosításkor lehetőséged van újra elkérni a kódot, ha a megfelelő linkre kattintasz.
Nem jó e-mail címmel jelentkeztem. Véletlen nem a sajátomat adtam meg, vagy elgépeltem. Mit tehetek?
  Ha az ország regisztrálásakor rossz e-mail címet adtál meg, akkor azzal az országgal nem fogsz tudni játszani, mert nem fogod tudni azonosítani. Ilyenkor töröld a téves címmel létrehozott országot, majd a helyes e-mail címeddel indíts újat.
Nem jó az azonosító kód, amit küldtetek!
 Az azonosító kód jó. A regisztrációkor kapott kód minden esetben csak számokat tartalmaz, ezért pontosan a számsort gépeld be. Nincsenek benne betűk!
Mikor kell azonosítani az országomat? Nem jó, ha elküldöm Nektek e-mailben a kódot, amit kaptam?
  Az országot minden esetben az első belépésed utáni 24. óra után kell azonosítani. Előbb nem fogod tudni. Ha ekkor nem vagy gépközelben, nincs semmi gond, időveszteség nélkül azonosíthatod országodat egészen a 72. óráig. Az, ha e-mailben elküldöd nekünk a kódot, nem jó, mindenképpen akkor, és csak akkor kell megadni, amikor a rendszer ezt kéri.
Mi történik, ha nem azonosítom időben az országot?
  A 72. óra letelte után, ha az ország még nincsen azonosítva, nem fejlődik tovább. Ha az országot 1 hétig nem azonosítod, akkor azt automatikusan töröljük, és ha játszani szeretnél, akkor új országot kell regisztrálnod. Ebben az esetben nyugodtan használhatod azokat az adatokat, amiket előző országodkor megadtál. A törölt ország visszaállítására nincsen lehetőség.
Már azonosítottam magam, mégsem támadhatok senkit, mert azt írja, hogy védelem alatt vagyok. Hogy lehet ezt megszüntetni?
  A védelmet nem lehet megszüntetni, a védelem minden esetben 72 óra. Ez alatt az időszak alatt országodat mások nem támadhatják, és Te sem támadhatsz másokat. A 72 óra elteltével indíthatsz mások ellen támadásokat, viszont ekkor már Te is támadható vagy. 72 óránál rövidebb vagy ennél hosszabb védelmi időre nincsen lehetőség, a védelem a 72 óra elteltével automatikusan megszűnik.
Nem tudok belépni!
 Annak, hogy nem tudsz belépni, több oka is lehet:
  • elgépelted a felhasználói neved, vagy jelszavad,
  • nem fogadja a böngésződ a cookie-kat,
  • országodat töröltük.
Ez utóbbi esetben a törlés okáról e-mailben értesítettünk, olvasd el leveleidet. Az előző esetekben kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat, és azok szerint állítsd be böngésződ. Ha szükséges, böngésződ kézikönyve segíthet, vagy fordulj rendszergazdádhoz segítségért.