Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

FAQ - Helytartó

Hiába van beállítva, hogy az el nem férő egységeket adja el a helytartó, nem teszi!
  Ha a helytartót hagyod képezni, akkor nem fog túlképezni, hacsak ezt nem kéred. Ilyenkor is lehet olyan eset, hogy elmennek a katonák, ha valamilyen külső tényező megváltozik, pl kopik a tekercs.

Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is. A helytartó ilyenkor annyit csinál, hogy a katonák -- általad beállított -- fontossági sorrendje szerint a körváltás előtt helyet csinál az újonnan érkező katonáknak, és a meglevő katonáidat adja el. Az általad felállított sorrend szerinti magasabb értékű katonát az alacsonyabb értékűért cserébe nem fogja kitenni piacra, hiszen ezzel országodat komoly veszélybe sodorná.

A helytartó nem tesz mást, mint körváltás előtt megpróbál arról gondoskodni, hogy a beérkező képzésnek legyen helye. Ha ez nem sikerül (nagyobb egységet nem áldoz fel), akkor a frissen beérkező képzés még az adott körben elhagyja a sereget, ahogy ezt normál esetben is teszi ilyenkor. A helytartó tehát nem csinál többet, mint amit normálisan tudnál, csupán előre gondolkozva próbál helyet szorítani a beérkezőknek.