Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

PayPal fizetés

2006 vége óta Magyarországon is majdnem teljeskörűen elérhető a PayPal fizetési rendszer, így mostantól ezen a rendszeren keresztül is tudunk VIP tagsági hosszabbításokat fogadni. A PayPal-en keresztül akár bankkártyával, akár meglevő PayPal egyenleged felhasználásával meghosszabbíthatod Hódítós országod VIP tagságát.

Ugrás a PayPal fizetéshez

+10% AKCIÓ! Ezt a fizetési módozatot használva 10%-kal több VIP kört kapsz, mint például SMS-en keresztüli tagságváltás esetén!


Bankkártyás fizetés

A PayPal rendszeren keresztül lehetőséged van bankkártyás fizetést kezdeményezni. Ehhez egy ingyenes PayPal számla szükséges, melyet első fizetés alkalmával meg is nyithatsz, ha még nem rendelkeznél vele. PayPal számládhoz megadhatod bankkártyád adatait, és az első alkalmat követően már sokkal kényelmesebben, csupán egy egyszerű azonosítást követve intézheted a tagsághosszabbítást.

PayPal egyenleg felhasználása

Ha van PayPal számlád, és azon valahonnan van pénz (más PayPal tagtól kaptál, vagy bankszámláról feltöltötted), akkor ezt az egyenleget is felhasználhatod a VIP tagságod hosszabbításakor.

Miért fizessek bankkártyával a PayPal-en keresztül?

Ha van PayPal számlád, ahhoz megadhatod bankkártya adataidat is. Ezeket az adatokat mi nem látjuk, ezek a PayPal rendszerében kerülnek tárolásra, a jelentkezéskor elfogadott Privacy Policy szerint. Ezekután (a PayPal oldalon megfelelő azonosítást követően) csupán néhány kattintás a bankkártya használata, nem kell folyamatosan a kártyaszámot, és egyéb kártyaadatokat beírogatni.

Nem tudod az ország sorszámát elgépelni, és ezzel Magad helyett véletlenül más országnak juttatni a VIP tagságot; nem kell napokat várni, amíg a banki utalás után jóvá tudjuk írni a befizetést.

A bankkártyás fizetési megoldás mindenki számára elérhető, aki rendelkezik bankkártyával: nincs telefonszolgáltatóhoz kötve, a külföldről való használata sem kerül többe, és sokkal jobban nyomon követhető, mint az SMS-ek.

A bankkártyás fizetési lehetőség olcsóbb, mint más fizetési módozatok: az SMS-sel való fizetésnél a hibás sms-ek küldése; banki utalásnál az utalás miatt keletkező plusz banki költségek jelentenek plusz kiadásokat. Bankkártyás fizetés esetén ezekkel nem kell számolnod. A bankkártyás fizetés gyorsabb is a többi módozatnál: banki utalás esetén akár napokat is várnod kell, míg tagságodat jóvá tudjuk írni; elgépelt SMS esetén pedig akár ennél hosszabb idő is szükséges lehet a kézi jóváíráshoz. Bankkártyás fizetés esetén nincs lehetőség az elgépelésre, így a jóváírás minden esetben azonnal és automatikusan meg tud történni.

Biztonságos a bankkártyával fizetés?

Bankkártyával történő fizetéskor adataidat nem nekünk adod meg. Ha kiválasztottad, hogy mennyi időre szeretnéd VIP tagságodat meghosszabbítani, akkor átirányítunk a PayPal oldalára, ahol egy biztonságos szerveren adhatod meg bankkártyaszámod, és egyéb adataidat, vagy jelentkezhetsz be, ha már van PayPal számlád. Bankkártyád adatai hozzánk nem jutnak el, és ha bármi kérdésed merül fel a későbbiekben, akkor sem kell ezt megadnod, csupán a fizetéskor kapott azonosítószámra elegendő hivatkoznod.

A PayPal egy nemzetközileg elismert és elfogadott fizetőrendszer, mely 2006 vége óta Magyarországról is majdnem teljeskörűen elérhető. A világ számos országában alkalmazzák ezt a fizetési rendszert, köztük egyre szélesebb körben Magyarországon is. A PayPal mögött a világ egyik legnagyobb aukciós oldalát üzemeltető cég, az eBay áll.

A teljes biztonság érdekében kérünk, hogy tartsd szem előtt a következőt: bankkártyád számát nekünk nem kell megadnod, csak a PayPal fizető oldalán! Mi ezt sem játékon belül, sem e-mailben nem kérjük, ezért ha bárki ezt kéri Tőled, ne add meg ezen adataidat. Csak a PayPal biztonságos fizetési szerverén gépeld be ezeket. Az ott megadott kártyaadatokat még mi sem látjuk, így azok biztonságban vannak.

Expanded use number, ilyet kér tőlem a PayPal, mi ez?

Annak érdekében, hogy a bankkártyával még biztonságosabban fizethess, egy bizonyos összeghatár fölött csak akkor engedi a bankkártyát használni a PayPal, ha bizonyítod, hogy a kártya valóban a Tied. Ezt úgy teheted meg, hogy részt veszel az "Expanded use" programban. Ekkor egy kis összeggel megterhelik a kártyádat, amit később a következő fizetéskor automatikusan jóvá is írnak. Ez a tranzakció megjelenik a bankodnál, mint kártyaforgalom. Ennek a megjegyzésében szerepel egy 4-jegyű szám. Mivel a bankkivonatodhoz csak Te férsz hozzá, még akkor is, ha a kártyádat esetleg ellopták, ezért ezzel igazolhatod, hogy valóban Tied a kártya. A tranzakcióban szereplő 4-jegyű számot kell beírnod a PayPal oldalán, és ezzel máris feloldódik a maximum fizetésre vonatkozó korlát. Ezt a számot bankodtól és az igénybevett szolgáltatástól függően többféleképpen megkaphatod: 1, ha bankod sms-ben értesít a kártyahasználatról, akkor azonnal sms-ben; 2, ba Interneten keresztül hozzáférsz a tranzakciókhoz, akkor bankod Internetes felületén megnézheted; 3, ha rendelkezel telefonos azonosítóval, akkor akár telefonon is meg tudja bankod mondani, hogy mi szerepel a tranzakció megjegyzés rovatában; 4, a postán megkapott számlakivonat is tartalmazza ezt. A közvetlenül a "PAYPAL" szó előtt szereplő 4 számjegy az, amire szükséged van. Ezt az útmutatást a PayPal oldalán lépésenként is elolvashatod, ahogy éppen a következő lépés következik.

A WorldPay fizetési rendszerénél lehetőség van folyamatos fizetés választására, itt miért nincs?

Azt tapasztaltuk, hogy rengeteg probléma, félreértés van a folyamatos fizetésekkel, ezért bár lehetőség lenne a PayPal-en keresztül is a folyamatos fizetésre, ezt az egyszerűség és átláthatóság érdekében itt nem biztosítjuk. Így csak egyszeri tagsághosszabbítások lehetségesek, akár 672 körre (ez normál sebességű csoportban kb. 1 hónap), akár 8760 körre (ez normál sebességű csoportban kb. 1 év). Amikor tagságodat szeretnéd meghosszabbítani, akkor csak az általad kiválasztott hossz melletti gombra kell kattintanod, és máris a PayPal oldalán keresztül intézhető a VIP tagság.

Mikortól mikorig él a fizetés után a VIP tagság?

Sikeres fizetés esetén a VIP tagságot országodban azonnal jóváírjuk. Miután a PayPal oldalán a visszaigazolást látod, rendszerünkben néhány másodperc múlva már jóvá is írtuk azt.

Ha országod ekkor VIP státuszban van, akkor az újonnan kifizetett köröket az épp rendelkezésedre álló körökhöz adjuk hozzá. A VIP tagság ilyen esetben folyamatos.

Ha országod még nem volt VIP tag, vagy a tagság már lejárt, akkor a köröket a feldolgozás pillanatától számítjuk. Ilyenkor régi VIP beállításaid újra életbe lépnek, ha voltak. (Vagyis ha például régebben VIP tag voltál, de egy hónapot kihagytál, akkor a köröket nem visszamenőleg írjuk jóvá, hiszen akkor nem tudtad igénybe venni a VIP tagság előnyeit.)

Mi a teendő, ha nem történik meg azonnal a VIP tagság jóváírása?

A VIP tagság jóváírása automatikus. Tapasztalataink szerint ritkán ugyan, de előfordul, hogy késve érkezik hozzánk visszajelzés a fizetés sikerességéről. A legtöbb esetben néhány percen belül ilyenkor is automatikusan megtörténik a VIP tagság jóváírása.

Kérünk, hogy mielőtt problémaként jelzed ezt felénk, várj legalább 3 órát a sikeres fizetéstől számítva. Ellenőrizd, hogy a fizetés valóban sikeres volt-e.

Ha 3 óra elteltével sem íródott még jóvá a Hódítóban a VIP tagság, akkor kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a súgó alján található ügyfélszolgálati rendszeren keresztül, és mellékeld az érintett fizetés tranzakciószámát (ezt a fizetést követően e-mailben megküldi címedre a PayPal, valamint a számlatörténetedben is megtalálod). Fontos, hogy a téma sorban jelöld meg, hogy VIP tagság váltásával kapcsolatos problémáról van szó. Ha nem írod oda, hogy miről szól a levél, akkor az el sem jut ügyfélszolgálatunkra!

Több ország VIP taggá tétele

A VIP tagságot annak az országnak írjuk jóvá a játékban, ahonnan a fizetést kezdeményezted. Ahogy más fizetési módozatoknál (SMS, banki utalás), úgy itt is él a több országra vonatkozó kedvezmény. Amennyiben főországod VIP tagsága aktív, és nem a főország tagságát hosszabbítod épp, akkor a következő 2 országod is automatikusan megkapja a tagsághosszabbítást. Az országok sorrendjét az összekapcsoló oldalon határoztad meg.

Részleteket a Több ország VIP taggá tétele súgóban találsz.

A bankkártyás fizetés menete

A fizetéshez az angol nyelv ismerete szükséges, mivel a fizető oldal ezen a nyelven fog megjelenni. A VIP tagság időszakának kiválasztása után egy új ablak nyílik meg, a játék oldala marad itt. Sikeres fizetés után a játékon belül értesítést küldünk, és a tagságodat azonnal meghosszabbítjuk.

Másnak is fizethetem a VIP tagságát?

Közvetlenül nem, azonban a PayPal rendszeren belül lehetőséged van arra, hogy másvalakinek a számlájára pénzt küldj (saját PayPal egyenlegedről, vagy bankkártyádról), ezekután pedig ő maga tudja aktiválni VIP tagságát ezzel a pénzzel. Ha nem PayPal egyenlegedről, hanem bankkártyáról küldesz pénzt valakinek, azt csak Prémium, vagy Üzleti számlára teheted meg, ilyenkor a fogadó oldalon a pénz fogadásának a PayPal által meghatározott költségvonzata van.

Mi történik, ha törlöm az országom?

Ha törlöd az országodat, akkor a még hátralevő VIP körök elvesznek. Ezért azt javasoljuk, hogy bármilyen szorult helyzetben van is országod, inkább próbálj meg kilábalni belőle. Erre rengeteg lehetőség van a játékon belül.

Pénzvisszafizetési garancia (refund policy)

A játékban lehetőséget biztosítunk a VIP tagság ingyenes kipróbálására, ezt 168 körön át bárki igénybeveheti.

Bankkártyával történő fizetés esetén ezen felül egy 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk. Ha a fizetést követő 7 napon belül úgy döntesz, hogy mégsem tetszik a játék, és nem kívánod azt tovább támogatni a VIP tagság igénybevételével, akkor ezt jelezheted felénk, és a 7 napon belüli fizetéseket teljes egészében jóváírjuk bankkártyádon.

Erre csak a 7 napon belüli befizetések esetén van lehetőség. Ha például egy évig folyamatosan minden héten meghosszabbítottad VIP tagságodat, akkor is csak az utolsó 7 nap fizetéseinek jóváírására van lehetőség.

Ha ezzel a lehetőséggel élni szeretnél, akkor kérünk, hogy a súgó alján található ügyfélszolgálati rendszeren keresztül vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal, és add meg az utolsó 7 napban történt fizetések fizetési azonosítóját, amit a PayPal rendszerétől kaptál. Ezen adatok birtokában 30 napon belül bankkártyádra jóváírjuk ezeket a befizetéseket.

Hogyan kapok a fizetésről számlát?

A fizetést követően e-mail címedre automatikusan megérkezik egy digitális nyugta. Ha ezen felül áfás számlát is kérsz, azt kérjük, hogy külön jelezd ügyfélszolgálatunkon, a fizetést követő 7 napon belül, megadva a fizetési tranzakció számát. A számla kiállításához szükségünk van a teljes nevedre, címedre, és adószámodra. Tekintettel a postaköltségekre, és a VIP tagságért történő fizetések kis összegére, a postaköltségeket a VIP összegbe nem kalkuláljuk bele, hogy minél kisebb összegekkel is hozzájárulhass a játék üzemeltetéséhez. Ezért a számla kipostázásának 1 euró költségvonzata van, amely előre fizetendő. A számla digitális úton történő eljuttatásának külön költségvonzata nincs.

Mi a teendő, ha problémám van?

Ha bármi probléma merülne fel a fizetés közben, vagy kérdésed van a bankkártyás fizetési rendszerről, vedd fel velünk a kapcsolatot a súgó alján található ügyfélszolgálati rendszeren keresztül. Telefonszámunk, ahol előre egyeztetett időpontban fogadjuk hívásodat: +36-70-331-3485. Fontos, hogy bárminemű érdemi információt és választ csak az ügyfélszolgálati rendszeren keresztül áll módunkban adni.

A VIP tagságról mégegyszer

FONTOS! Kérünk, hogy fizetés előtt a VIP tagságról szóló súgót is olvasd el, különös tekintettel a vastagon kiemelt részekre! A VIP tagság nem jogosít fel a játék szabályainak megszegésére! VIP súgó

Tovább a fizetéshez!

Ha a fentieket elolvastad, és készenállsz a fizetésre, akkor kattints a lenti linkre:

Tovább a PayPal fizetéshez