Súgó

Témák
FAQ
Bevezető
Fórum
VIP súgó

PayPal fizetés banki utalással

Ugrás a PayPal fizetéshez

+10% AKCIÓ! Ezt a fizetési módozatot használva 10%-kal több VIP kört kapsz, mint például SMS-en keresztüli tagságváltás esetén!


Mikor használjam ezt a lehetőséget?

A PayPal rendszerén keresztüli fizetés történhet bankkártyával, vagy közvetlenül a PayPal egyenleged felhasználásával. A PayPal egyenleged úgy nőhet, ha valakitől kapsz pénzt, vagy Te magad feltöltöd azt, például a saját bankszámládról.

Akkor ajánljuk ezt a lehetőséget, ha nincs bankkártyád, vagy nem szeretnéd azt használni. Ilyenkor egy egyszeri banki utalással fel tudod tölteni a PayPal egyenlegedet, amit ezután úgy használhatsz, mintha bankkártyával fizetnél.

Ha csak bankszámlával rendelkezel, de bankkártyával nem, vagy nem szeretnéd a bankkártyádat használni, akkor ajánljuk ezt a lehetőséget.

Mennyi időbe telik az utalás feldolgozása?

Mindjárt részletezzük, hogy hogyan kell indítanod a banki utalást a PayPal egyenleged feltöltéséhez. A PayPal 2-4 munkanapon belül írja jóvá számládon az átutalt összeget. Ezután használhatod ezt fel, vagyis ekkor válthatsz belőle a Hódítóban VIP tagságot.

Amikor a már meglévő PayPal egyenleged segítségével VIP tagságot váltasz, rendszerünk automatikusan feldolgozza azt, és a VIP tagságot pár másodpercen belül megkapod.

Regisztrálni kell a PayPal oldalon ahhoz, hogy ezt a lehetőséget használni tudjam?

Igen. Regisztráció után fogsz kapni egy saját azonosítókódot, aminek a segítségével fel tudod tölteni az egyenlegedet. Regisztráció nélkül nem tudnák, hogy mit szeretnél feltölteni. :)

Hogyan tölthetem fel az egyenlegem?

Lépj be a PayPal oldalára az adataiddal. Kattints a "Top Up Account" linkre a menüsorban. Ezen az oldalon találsz minden szükséges információt: a címzett neve, a bankszámlát kezelő bank (ez egy magyar bank, hogy helyi utalással intézhesd a feltöltést), a bankszámla száma, valamint az egyedi azonosítód.

Az első három adatot ugyanúgy használd, mint bármely más banki utalásnál. Az utalás megjegyzés rovatába mindenképp tüntesd fel az egyedi azonosítódat! Ezt ellenőrizd, hogy valóban helyesen írd be, a legjobb, ha átmásolod (másolás, beillesztés).

Tetszőleges összeggel feltöltheted az egyenlegedet, de ha VIP tagságot szeretnél váltani belőle, akkor célszerű ahhoz igazítani (500 forint, vagy 6500 forint).

Az utalást netes bankból, vagy személyesen is indíthatod. Személyes indítás esetén ellenőrizd mégegyszer és mégegyszer, hogy az egyedi azonosítód helyesen legyen megadva! Ezt netes utaláskor is ellenőrizd, de olyankor a másolás miatt nem lehet belőle probléma.

A PayPal e-mailben értesít, amint az egyenleged feltöltésre került, ez általában 2-4 munkanapot vesz igénybe.

Miután az egyenleged feltöltésre került, a PayPal fizetési módozatod választva már aktiválhatod is VIP tagságodat.

Mit tegyek, ha nem töldődik fel az egyenlegem?

Mivel nem közvetlenül nekünk fizetsz, hanem a PayPal-nek, ezért érdemben nem fogunk tudni ilyenkor segíteni. Kérünk, hogy ilyen esetben közvetlenül a PayPal ügyfélszolgálatával vedd fel a kapcsolatot, nekik van rálátásuk arra, hogy mi történhetett, mi lehet a probléma.

Mikortól mikorig él a fizetés után a VIP tagság?

A banki utalás indítása után a PayPal 2-4 munkanapon belül írja jóvá számládon a feltöltött pénzmennyiséget. Ezután kerülhet sor a tényleges VIP tagság váltásra. Sikeres fizetés esetén a VIP tagságot országodban azonnal jóváírjuk. Miután a PayPal oldalán a visszaigazolást látod, rendszerünkben néhány másodperc múlva már jóvá is írtuk azt.

Ha országod ekkor VIP státuszban van, akkor az újonnan kifizetett köröket az épp rendelkezésedre álló körökhöz adjuk hozzá. A VIP tagság ilyen esetben folyamatos.

Ha országod még nem volt VIP tag, vagy a tagság már lejárt, akkor a köröket a feldolgozás pillanatától számítjuk. Ilyenkor régi VIP beállításaid újra életbe lépnek, ha voltak. (Vagyis ha például régebben VIP tag voltál, de egy hónapot kihagytál, akkor a köröket nem visszamenőleg írjuk jóvá, hiszen akkor nem tudtad igénybe venni a VIP tagság előnyeit.)

Mi a teendő, ha nem történik meg azonnal a VIP tagság jóváírása?

A VIP tagság jóváírása automatikus. Tapasztalataink szerint ritkán ugyan, de előfordul, hogy késve érkezik hozzánk visszajelzés a fizetés sikerességéről. A legtöbb esetben néhány percen belül ilyenkor is automatikusan megtörténik a VIP tagság jóváírása.

Kérünk, hogy mielőtt problémaként jelzed ezt felénk, várj legalább 3 órát a sikeres fizetéstől számítva. Ellenőrizd, hogy a fizetés valóban sikeres volt-e.

Ha 3 óra elteltével sem íródott még jóvá a Hódítóban a VIP tagság, akkor kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a súgó alján található ügyfélszolgálati rendszeren keresztül, és mellékeld az érintett fizetés tranzakciószámát (ezt a fizetést követően e-mailben megküldi címedre a PayPal, valamint a számlatörténetedben is megtalálod). Fontos, hogy a téma sorban jelöld meg, hogy VIP tagság váltásával kapcsolatos problémáról van szó. Ha nem írod oda, hogy miről szól a levél, akkor az el sem jut ügyfélszolgálatunkra!

Több ország VIP taggá tétele

A VIP tagságot annak az országnak írjuk jóvá a játékban, ahonnan a fizetést kezdeményezted. Ahogy más fizetési módozatoknál, úgy itt is él a több országra vonatkozó kedvezmény. Amennyiben főországod VIP tagsága aktív, és nem a főország tagságát hosszabbítod épp, akkor a következő 2 országod is automatikusan megkapja a tagsághosszabbítást. Az országok sorrendjét az összekapcsoló oldalon határoztad meg.

Részleteket a Több ország VIP taggá tétele súgóban találsz.

Másnak is fizethetem a VIP tagságát?

Közvetlenül nem, azonban a PayPal rendszeren belül lehetőséged van arra, hogy másvalakinek a számlájára pénzt küldj (saját PayPal egyenlegedről, vagy bankkártyádról), ezekután pedig ő maga tudja aktiválni VIP tagságát ezzel a pénzzel. Ha nem PayPal egyenlegedről, hanem bankkártyáról küldesz pénzt valakinek, azt csak Prémium, vagy Üzleti számlára teheted meg, ilyenkor a fogadó oldalon a pénz fogadásának a PayPal által meghatározott költségvonzata van.

Mi történik, ha törlöm az országom?

Ha törlöd az országodat, akkor a még hátralevő VIP körök elvesznek. Ezért azt javasoljuk, hogy bármilyen szorult helyzetben van is országod, inkább próbálj meg kilábalni belőle. Erre rengeteg lehetőség van a játékon belül.

Hogyan kapok a fizetésről számlát?

A VIP tagság váltását követően e-mail címedre automatikusan megérkezik egy digitális nyugta. Ha ezen felül áfás számlát is kérsz, azt kérjük, hogy külön jelezd ügyfélszolgálatunkon, a fizetést követő 7 napon belül, megadva a fizetési tranzakció számát. A számla kiállításához szükségünk van a teljes nevedre, címedre, és adószámodra. Tekintettel a postaköltségekre, és a VIP tagságért történő fizetések kis összegére, a postaköltségeket a VIP összegbe nem kalkuláljuk bele, hogy minél kisebb összegekkel is hozzájárulhass a játék üzemeltetéséhez. Ezért a számla kipostázásának 1 euró költségvonzata van, amely előre fizetendő. A számla digitális úton történő eljuttatásának külön költségvonzata nincs.

Ne feledd, hogy számlát csak a nekünk elküldött pénzről tudunk adni! A PayPal egyenleged feltöltéséről nem adunk számlát, hiszen azt a pénzt nem nekünk küldöd!

Mi a teendő, ha problémám van?

Ha a PayPal egyenleg feltöltésével kapcsolatban kerül fel probléma, akkor kérünk, hogy közvetlenül a PayPal ügyfélszolgálatával vedd fel a kapcsolatot. Nekünk nincs rálátásunk erre a szakaszra.

Ha a konkrét VIP tagság váltásával kapcsolatban merül fel probléma, vedd fel velünk a kapcsolatot a súgó alján található ügyfélszolgálati rendszeren keresztül.

A VIP tagságról mégegyszer

FONTOS! Kérünk, hogy fizetés előtt a VIP tagságról szóló súgót is olvasd el, különös tekintettel a vastagon kiemelt részekre! A VIP tagság nem jogosít fel a játék szabályainak megszegésére! VIP súgó

Tovább a fizetéshez!

Ha a fentieket elolvastad, és készenállsz a fizetésre, akkor kattints a lenti linkre:

Tovább a PayPal fizetéshez