Címlap
Szabályok:
Tekintettel arra, hogy a Hódító játék a játékot üzelemtetők szerverén, a játék tulajdonosainak szoftverével és adatbázisával, az üzemeltetők által fizetett Internet-elérési ponton üzemel, az üzemeltetők csak bizonyos embereknek engednek a játékhoz hozzáférést! A Hódító nem egy mindenki által szabadon használható játék, hanem egy zártkörű weboldal! A játékban csak az vehet részt, aki a lenti szabályokat elfogadja, és azokat magára nézve kötelező erejűnek tekinti. A játékban azok a személyek, akikeket nemkívánatosnak minősítettünk, nem vehetnek részt: nem indíthatnak új országot, meglevő országaikba sem léphetnek be, és más országát sem használhatják. Tekints úgy a Hódítóra, mintha egy házibuliba mennél vendégként, ahol tiszteletben kell tartanod a házigazda kéréseit és házirendjét.
1 A rendes játékban csoportonként maximum 1 országod lehet, az ötödik (kezdő) szinten pedig összesen egy országod. Részletek
2 Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket. Részletek
3 A játékban csak elfogadható hangnemben (kultúráltan) levelezz másokkal. Személyes adatot (legyen az saját személyes adat, vagy más személyes adata) semmilyen formában ne közölj másokkal. A Hódító egy online játék, senkinek semmi köze a valódi nevedhez, vagy ahhoz, hogy hol laksz és hova jársz iskolába vagy hol dolgozol. A saját érdekedben ezeket az adatokat soha semmilyen formában ne közöld játékostársaiddal. Minden utalás a valós életre, legyen szó az illető családjáról, életbeli szokásairól, testi vagy szellemi állapotáról, életviteléről, vagy bármilyen egyéb, valós életbeli dologról, elfogadhatatlan hangnemnek számít, függetlenül a használt szövegkörnyezettől. Minden játékos teljes felelősséggel tartozik az általa írtakért, legyen az más játékosnak írt privát üzenet, vagy a fórumra kiírt nyilvános üzenet. A szabályok elfogadásával tudomásul veszed, hogy írásaidért, és azok írásaiért, akik belépőkódod segítségével lépnek be a játékba, teljeskörű polgári- és büntetőjogi felelősséggel tartozol. Részletek

A Hódítóban, és kapcsolódó oldalain nincs helye a negatív megnyilvánulásoknak. Minden ilyet hagyj a játékon kívül. Ide tartozik minden "Jajj szegény én", "Jajj de rossz", "Mennyivel jobb volt, amikor...", "Jajj, hát én semmit nem tehetek" jellegű üzenet, és az ezekhez hasonló megnyilvánulások, valamint minden egyéb, negatív tartalmú írás.
4 A játékba való belépéshez ezen az oldalon választhatsz egy felhasználói nevet és egy jelszót. Csak ezen adatok birtokában fogsz tudni a Hódítóba belépni. Adataid biztonsága érdekében csak olyan felhasználói nevet és jelszót válassz, amit sehol máshol nem használsz. Ezen adatok titokbantartása a te feladatod és felelősséged. A regisztrációs szabályok elfogadásával kijelented, hogy teljeskörű felelősséget vállalsz minden olyan személy tettéért a játékon belül, aki a felhasználói adataiddal belép a játékba. A felelelősség másra semmilyen módon át nem hárítható, akkor sem, ha ezek az adatok bármilyen módon illetéktelen kezekbe kerülnek. Kijelented, hogy a megadott belépési adatokat sehol máshol nem használod, nem használtad, és nem fogod használni, azok egyediségét szavatolod.

A szabályok elfogadásával kijelented, hogy csak olyan számítógépről vagy eszközről (telefon, tablet, okostévé, stb.) használod oldalunkat, aminek vagy jogos tulajdonosa vagy, vagy annak jogos tulajdonosa elolvasta és megértette a Hódító szabályzatát, és ezután a használathoz kifejezett beleegyezését adta számodra, melyet utólag, hitelt érdemlően igazolni tudsz.
5 A játékon belül csak formális szövetségeket használj. Ne bosszuld meg, ha egy ismerősödet megtámadják, hacsak nem vagy vele a játékon belül is szövetségben. Részletek
6 Minden játékos köteles betartani minden szabályt. A szabályok módosítását a címlapon jelentjük be. Az itt leírt szabályok/szabálymódosítások minden játékosra nézve kötelező erejűek.
7 A játékban elvárjuk, hogy betartsd mind a közélet, mind az Internet etikettjét, és ennek megfelelően viselkedj. Amennyiben ezeket megsérted, országodat töröljük, és címedet feketelistára tesszük.
8 A játék embereknek készült, emberi felhasználásra. Ezért tilos minden olyan program használata, ami a játékkal bármilyen olyan okból érintkezik, ami nem a játék oldalainak megtekintését szolgálja: onnan információt gyűjt, vagy annak parancsokat ad stb. Szabadon használható azonban minden olyan segédeszköz, ami a játéktól függetlenül segít számolni, vagy rendszerezni az adatokat, amennyiben ez nincs közvetlen kihatással a játékra (ie: nem ad ki a játéknak semmilyen parancsot).
9 Egyetlen csoport létezik, melyre a fenti 1. és 5. pont nem érvényes: az anarchista csoport. A csoportról bővebben: Részletek
10 A játékban való részvétel nem jog, hanem privilégium, melyet a játék adminisztrátorai tetszés szerint bárkitől, bármikor megvonhatnak. A játék adminisztrátorai semmilyen felelősséget nem vállalnak a játék folyamatos, helyes és zavartalan működését illetően. Az adminisztrátorok a szabályok változtatásának jogát is fenntartják, az aktuális szabályokat mindig itt, a regisztrációs oldalon olvashatod. A játékban csak saját felelősségedre vehetsz részt, a szabályok elfogadásával tudomásul veszed, hogy a játék készítői, üzemeltetői és adminisztrátorai semmilyen kötelezettséget és felelősséget nem vállalnak jelen játék kapcsán, kártérítési igény velük szemben semmilyen jogcímen nem érvényesíthető. A játékban levő és megszerezhető országok, címek, javak, értékek, pontok a játék üzemeltetőinek tulajdonát képezik, azok a játékosok által se nem beválthatók, se bármilyen kártérítési igény a játék rendeltetésszerű, vagy nem rendeltetésszerű használata során történő elvesztése miatt velük szemben nem érvényesíthető. A könnyebb érthetőség érdekében a játékon belül gyakran használjuk az "országod" kifejezést, vagy más hasonló kifejezéseket, de az előzőek fényében nagyon fontos, hogy ez a megfogalmazás csupán a könnyebb érthetőséget szolgálja, tényleges tulajdonjogod a Hódító használata során nem keletkezik! A játék üzemeltetői, adminisztrátorai, tulajdonosai a játék használatából, vagy annak nem használatából eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak. A játék üzemeltetői a játék ügyfélszolgálati, és/vagy bármely más címére érkezett üzenetekre semmilyen válaszadási kötelezettséget nem vállalnak. A játék üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy a játék egészét, vagy annak részeit bármikor, minden előzetes értesítés nélkül megváltoztassák, és a játék üzemeltetését bármikor ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesszék.
11 Vitás kérdésekben minden esetben a játék üzemeltetőinek döntése mérvadó, ez ellen fellebbezésnek helye nincs. A játékos ilyen esetekben köteles elfogadni a döntést, ellenkező esetben a játékot nem folytathatja. Ezen az sem változtat, ha játékos úgy dönt, hogy a játékon belül elérhető VIP tagsággal segíti a játék fenntartását. A játék üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy bűncselekmény alapos gyanúja esetén hatósági eljárást kezdeményezzenek.
12 A játék adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy a játékból bárkit, bármikor, akár minden indoklás nélkül töröljenek, és/vagy bármilyen más módon ideiglenesen vagy véglegesen szankcionáljanak. Részletek
13 Fontosnak tartunk kiemelni néhány részt a gyakori kérdések közül. Ezekre azért van szükség, hogy már a játék kezdete előtt tisztában legyél azzal, hogy a játék tisztasága érdekében milyen lépéseket teszünk, és mit szabad, illetve nem szabad tenned annak érdekében, hogy ezekkel az intézkedésekkel ne kerülj szembe. Ezeket a szabályokat is el kell olvasnod, el kell fogadnod, és be kell tartanod, amennyiben részt szeretnél venni a játékban. A Részletek feliratra kattintva olvashatod el bővebben ezeket a témaköröket. Részletek
14 A játék adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy a játék tisztasága és a játékkörnyezet kultúráltsága érdekében a játékon belüli üzeneteket elolvassák, és azokat, valamint a fórumra írtakat saját belátásuk szerint töröljék. A játék adminisztrátorai fenntartartják a jogot, hogy szabályszegés esetén, szabályszegés gyanúja esetén, avagy bármilyen más esetben saját belátásuk szerint szankcionálják az érintett országot és/vagy embert, átmeneti kizárással, más csoportba helyezéssel, a játékból való törléssel, és/vagy más, a játékon belüli eszközökkel. Anarchista csoportba helyezéskor az anarchista csoport időkorlájta (lásd 9. pont) az eredeti csoport kezdésének idejével kezdődik, nem az áthelyezés idejével.
15 A Hódító egy stratégiai játék. Egyes épületek, funkciók, fogalmak elnevezésekor a könnyebb asszociáció és érthetőség érdekében a való életből vett kifejezéseket és fogalmakat használtunk. Hangsúlyozzuk azonban, hogy ez csak egy játék, a való élettől minden lehetséges módon elvonatkoztatva. A való életben ezeket a tevékenységeket a tartózkodási helyed szerint illetékes ország törvényei tilthatják, és a legtöbb esetben tiltják is! Amennyiben olyan országban tartózkodsz, vagy olyan ország állampolgára vagy, ahol az ilyen tartalmakhoz a kiskorúak hozzáférése csak szülői engedéllyel lehetséges, és Te még kiskorú vagy, abban az esetben a játékban nem vehetsz részt, ez esetben kérünk, hogy már most hagyd el az oldalt.
16 A Hódító különböző hirdetési hálózatok tagja, és mint ilyen, oldalainkon olyan, harmadik felek által elhelyezett hirdetések is előfordulhatnak, amik felett nem rendelkezünk teljes hatáskörrel. Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy oldalainkon ne jelenjenek meg felnőtt tartalmakat hirdető reklámok, külső, tőlünk független tényezők miatt nem tudjuk garantálni, hogy ez valóban minden esetben így is van. A hirdetési hálózatok látogatásod során cookie-kat küldhetnek böngésződnek, melyek segítségével böngészi szokásaidat is tárolhatják, annak érdekében, hogy személyre szabott hirdetésekkel szolgálhassanak. A személyre szabott hirdetésekről ide kattintva iratkozhatsz le.
17 A részvétel feltétele a betöltött 16 éves kor. Ennél fiatalabbak a játékban nem vehetnek részt. A regisztrációs szabályok elfogadásával kijelented, hogy ezt megértetted, és már elmúltál 16 éves. Ahhoz, hogy a Hódítóban részt vehess, egy valós, saját e-mail cím megadása szükséges. Enélkül a játékban nem fogsz tudni részt venni. Harmadik félnek az e-mail címeket nem adjuk ki, azt elsősorban a regisztráció visszaigazolásához, a játékbeli értesítők kiküldéséhez, a játékkal kapcsolatos fontos figyelmeztetések és információk kiküldéséhez, rendszeres azonosításhoz, a Hódítóhoz kapcsolódó weboldalakhoz való azonosításhoz, valamint elfelejtett adataid pótlásához használjuk. Többen, ugyanazt az e-mail címet használva nem vehetnek részt a játékban, minden résztvevőnek saját, külön e-mail címmel kell rendelkeznie. E-mail címed megváltozásáról a játékon belül a Beállítások menüpont alatt kötelességed minket tájékoztatni, ennek elmaradása esetén a játékban nem vehetsz részt egészen addig, amíg e-mail címed valódiságát nem igazolod. A játék használatához böngésződben engedélyezni kell a javascript futtatást valamint a cookie-k használatát. Játékunk böngésződnek cookie-kat küld, melyeket a hozzáférési jogosultságod megállapításához, a már látott és használt funkciók nyomonkövetéséhez, és a csalások kiszűrésének részeként használunk. Ezen cookie-k bármilyen módosítását (beleértve a törlésüket is; kivéve, ha többet játékunkban nem veszel részt) csalási kísérletként értékeljük, és ennek megfelelően szankcionáljuk.
18 Oldalaink auditálását a Google végzi. Az auditálással kapcsolatos adatvédelmi nyilatkozat elolvasható a szolgáltató oldalán: Google. Az auditálás során az auditáló rendszer rendeltetésszerűen használja a böngésződet, és annak cookie-kat küld.

Oldalunk használata közben harmadik fél által rendelkezésre bocsátott tartalmakat is megjeleníthetünk és/vagy felhasználhatunk. Ezen tartalmak elérésekor a böngésződ, az Internet működési elvének megfelelően, IP címedet továbbítja az érintett oldalaknak, hiszen e nélkül nem tudnák azok a kért tartalmat számodra visszaküldeni. E közben ugyanezen oldalak böngésződnek cookie-kat is küldhetnek. Ezen harmadik feleknek mi semmi adatot nem adunk át.
19 A játékban való részvételhez nagyfokú önállóság szükséges. Ide tartozik a regisztrációs szabályok tényleges elolvasása, a súgók elolvasása, a gyakori kérdések elolvasása, a játékon belül kapott üzenetek elolvasása, az e-mailben küldött üzenetek elolvasása, a címlapi hírek elolvasása, illetve a kapcsolódó oldalakon lévő részvételi szabályok és egyéb szöveges információk elolvasása. A Hódító nagyon részletes súgórendszerrel rendelkezik, valamint egy hosszú stratégiai kézikönyv is rendelkezésre áll a játék minél jobb megismerése érdekében. Ezen túlmenően több mint negyedmillió fórumbejegyzés is segít, valamint önkiszolgáló ügyfélszolgálaunkat is bármikor elérheted a címlapról. Ennyi meglévő segítség mellett a játékon belül elérhető ügyfélszolgálatunk csak a VIP tagsággal kapcsolatos ügyintézésben tud segíteni--stratégiai kérdésekre, játékbeli történések magyarázatára, egyéb esetek kivizsgálására nincsen lehetőség. Ha ilyen jellegű kérdésed merül fel, akkor olvasd el a súgót, a kézikönyvet, a fórumot, valamint saját játékod révén szerezd meg a szükséges tapasztalati tudást.
20 Adatvédelem. Beleegyezel abba, hogy email címedet a Hódítóval kapcsolatos információküldésre felhasználhatjuk. Beleegyezel továbbá abba is, hogy a játék tisztaságának minél jobb megtartása érdekében rendszerünk a játékba való Internetes belépésed helyét (IP címed) tárolja, és azt a játékszabályok betartásának ellenőrzéséhez felhasználhatjuk. Ezt az adatot csak addig tároljuk adatbázisunkban, ameddig a játékban részt veszel. Az ország játékból törlésével egyidőben (akár Te magad törlöd azt, akár mi töröljük) adatbázisunkból a belépési helyedre vonatkozó információ törlésre kerül. A naponta archívált adatokat egy éven keresztül őrizzük meg. (Bankkártyás fizetés esetén a fizetést kezelő oldal saját adatvédelmi szabályzattal rendekezik. Amennyiben ezzel a lehetőséggel élsz, kérünk, hogy az ottani adatkezelési szabályokat is olvasd el. Ez egyébként az ott történő fizetés feltétele is.) Az adatkezelést a Bratt kft. (1173 Budapest, Borsó utca 42.) végzi, az adatkezelő személye Benő Attila, a kft ügyvezető igazgatója. Számlázórendszerünk a szamlazz.hu, ahova a törvényileg kötelező számlák kiállítása érdekében a fizetéskor megadott adataidat továbbítjuk. Adatvédelmi oldaluk: https://www.szamlazz.hu/adatvedelem/ A személyes adatokat a törvényi és szerződéses kötelezettségek teljesítésén túl harmadik fél részére nem adjuk át. A személyes adatok védelme érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk a technikai lehetőségek figyelembevételével. A játékon belüli ügyfélszolgálaton keresztül részletes információ kérhető a kezelt személyes adatokról (e-mail cím, utolsó belépési hely IP címe), melyekre 30 napon belül válaszolunk. Adatvédelmi okokból e-mail címet nem adunk ki az ügyfélszolgálati felületen, azt csak a regisztrált e-mail címre küldjük meg, mivel egyéb személyes adatok hiányában nem lehetünk abban biztosak, hogy az adatokat valóban azok jogos gazdája kéri. Az e-mail cím megváltoztatására azonban lehetőség van játékon belül, ebben az esetben biztonsági okból az ország gazdáját a nyilvántartásunkban szereplő e-mail címen értesítjük. Az adatkezelés a játékos kérésére megszüntethető, ez a játékból való törlést eredményezi. Erre a Beállítások menüpontban van lehetőség, a játékos által beállított biztonsági funkciók figyelembevételével. Rendszerünk túlterheltségének elkerülése érdekében a visszapattanó (ideiglenesen, vagy véglegesen nem működő) email címeket adatbázisunkban rögzítjük, annak érdekében, hogy ezek működőképességének bizonyításáig arra többet ne küldjünk emailt. Erről a listából bármikor automatikusan törölheted a címedet, annak működőképességének bizonyítása során. Ha már nem játszol, és emiatt erre az automatikus törlésre nincsen lehetőséged, írásban akkor is kérheted email címed törlését. Internet-szolgáltatónk a Deninet Kft (1188 Budapest, Bercsényi utca 79/B.), akik a szervereinkhez fizikai hozzáféréssel rendelkeznek. A játékos, amennyiben a személyes adatainak védelméhez való, illetve a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos joga sérült, közvetlenül az adatkezelőhöz fordulhat. Jogérvényesítési lehetőségeit gyakorolhatja az Info törvény és a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) alapján bíróság előtt, valamint panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, https://naih.hu, ugyfelszolgalat@naih.hu, +36-1-391-1400)